Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe kan ik een draadloze kaart wijzigen ?
Veel laptops in het begin en midden 2000 zijn eerste generatie draadloze kaarten of geen verouderd helemaal . Vroege 802.11b versies van de draadloze protocol zijn tergend langzaam met overdrachtsnelheden van 11 Mbit per seconde of minder . Als je bedenkt dan de moderne 802.11 protocol ondersteunt snelheden tot 150Mbits per seconde en maakt verbindingen op bijna tweemaal het bereik van vroege draadloze adapters , het upgraden van de draadloze kaart in uw laptop is een goede investering . Een nieuwe draadloze kaart is relatief goedkoop , en je kunt er zelf installeren met een schroevendraaier en een beetje geduld . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier, nr. 2
Anti - statisch polsbandje
Adapter installatie CD
Toon Meer Aanwijzingen

Aankoop 1 a miniPCI wireless kaart compatibel met uw laptop . Verwijzen naar de fabrikant website voor een lijst met draadloze producten die compatibel zijn met uw laptop . Veel laptop makers verkopen add - on draadloze kaarten voor hun systemen .

Power 2 van de laptop en ontkoppel de AC- voedingsadapter . Koppel alle externe apparaten , zoals USB-toetsenborden of muizen , externe harde schijven en webcams van de laptop . Sluit het scherm van de laptop .
3

Flip de laptop over , zodat wordt geconfronteerd ondersteboven . Ontgrendelen van de batterij en verwijder deze uit de laptop .
4

Zoek de draadloze kaartsleuf . Op veel laptop computers , de draadloze kaart klepje heeft een "W " of kleine afbeelding van een antenne signaal . Als u de draadloze slot niet kunt vinden op uw laptop , raadpleegt u de gebruikershandleiding of handleiding voor het systeem . Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de schroeven van het afdekplaatje veilig te verwijderen . Verwijder het afdekplaatje en leg het opzij .
5

Clip het metalen uiteinde van de anti - statische polsband aan een metalen voorwerp , schuif vervolgens het andere uiteinde op uw arm . Raak een metalen oppervlak aan om eventuele statische elektriciteit, die misschien wel in uw lichaam te ontladen .
6

Pers metalen klemmetjes aan weerszijden van de miniPCI draadloze kaart naar buiten . Duw op de klemmen totdat de draadloze adapter kaart releases en iets omhoog komt . Zorg ervoor dat u het bodemcontact rand van de draadloze kaart aanraakt , pakt u vast en trek deze uit de sleuf . Verwijder de kaart net genoeg , zodat u toegang tot de antenne- aansluitingen onder de kaart.
7

Koppel de antenne-aansluiting van de laptop moederbord . De meeste laptops hebben een of twee kleine metalen knop - achtige connector op het moederbord naast de draadloze kaartsleuf . Verwijder de kaart uit de laptop nadat u de stekker uit de antenne -aansluitingen .
8

Haal de nieuwe draadloze kaart uit de antistatische verpakking en raak de metalen contact randen . Houd de draadloze kaart ongeveer een hoek van 30 graden in de gleuf in de laptop . Duw de miniPCI kaart stevig in de sleuf .
9

Gebruik je vingers om voorzichtig naar beneden duwen op de buitenste rand van de miniPCI kaart totdat deze vastklikt .
10

Plaats de draadloze afdekplaatje en bevestig het met de schroeven . Plaats de batterij in de laptop . Klap de laptop terug over .
11

Sluit de netadapter aan en schakel de laptop . Wanneer u wordt gevraagd door Windows , plaatst u de cd met drivers voor de draadloze kaart en de drivers installeren . Herstart de laptop als hierom wordt gevraagd .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een laptop Zet in e…
·Hoe maak je een USB Bluetooth …
·Verbinding maken met draadloos…
·Hoe je Wireless Lag Spikes Fix…
·Hoe je automatisch verbinding …
·Hoe om te upgraden naar Draadl…
·Hoe u Windows Default Wireless…
·Hoe het opzetten van een Bluet…
·Hoe het opzetten van een draad…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je de router -instellingen op een NE…
·De voordelen & nadelen van Windows 2000 …
·Hoe maak je een PC netwerkadapter Fix Wa…
·Verbinding maken met het internet via ee…
·Hoe maak ik Verkrijgen van een Mac Addre…
·USB-naar- USB- Transfer-software 
·Wat is het verschil tussen kabelmodem en…
·Hoe te Telnet Server 2003 installeren 
·Hoe om te zien of Verizon telefoon en in…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com