Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een draadloos netwerk via draadloze internet
Een draadloze LAN- verbinding kunt u en uw computer een grote mate van vrijheid en gebruiksgemak als het gaat om communicatie via internet . Dergelijke ideale verbinding kan worden ingesteld met weinig moeite , zelfs als je geen eerdere ervaring met het opzetten van dergelijke netwerken . Zolang je een draadloze router en een breedbandmodem , evenals de documentatie die bij deze apparaten , wordt u klaar om uw LAN setup via een draadloze internetverbinding . Wat je nodig hebt
Breedbandmodem
Draadloze router
Router documentatie
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw breedbandmodem tot uw draadloze router in orde om de hardware -verbinding nodig is voor uw draadloze LAN te stellen . Deze verbinding wordt gemaakt met een Ethernet-kabel . Het ene uiteinde van de Ethernet-kabel wordt aangesloten op de "Internet " , " WLAN " of " WAN " -sleuf aan de achterkant van uw draadloze router ( dit verschilt per draadloze router model ) . Het andere uiteinde hecht in het open Ethernet-kabel aan de achterzijde van de breedbandmodem . Kopen van 2

Reset de breedbandmodem zodra u deze verbinding hebt gemaakt . Een reset -knop zal worden gevonden , hetzij op de bovenzijde van het apparaat of op de achterkant , en zal worden geëtiketteerd .
3

Raadpleeg de handleiding van uw draadloze router en zoek twee belangrijke stukken van de gegevens . Een daarvan is het URL- adres dat voor het instellen van uw draadloze netwerk op de router . De andere is het standaard wachtwoord voor de router . Noteer beide .
4

Maak gebruik van een internet - aangesloten computer en voer de URL te vinden in de handleiding in de browser van de computer . Wanneer hierom wordt gevraagd , voert u het standaard wachtwoord .
5

Kies een naam voor het draadloze netwerk zodra de pagina-instellingen geladen . Kies een wachtwoord bescherming van uw netwerk ook , maar alleen als u zich bezig met veiligheid . Dit wordt aanbevolen . Kies een wachtwoord voor uw netwerk , en selecteer ook de WEP -of WPA-beveiliging encryptie . WPA is technisch superieur , maar als uw draadloze router is ouder je kan hebben om WEP te selecteren .
6

Hit " Apply" om de instellingen op te slaan .
7

Klik op het pictogram voor draadloze communicatie op uw computer om toegang te krijgen tot uw nieuwe draadloze netwerk . Op een Windows machine , dit pictogram op de rechterbenedenhoek van het bureaublad . Op een Mac , dit pictogram in de rechterbovenhoek van het bureaublad . Eenmaal geselecteerd , wordt het pictogram drop-down een lijst met beschikbare draadloze netwerken .

Klik 8 op de naam van uw draadloze LAN om het te sluiten . Voer uw wachtwoord in als u beslist om het netwerk te beveiligen . Je hebt nu toegang tot uw draadloos internet netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Draadloos internet Kaarten Def…
·Hoe maak je een Wireless LAN 
·Hoe te verminderen Mtu 2Wire 3…
·Soorten Problemen in Ad - Hoc …
·PC naar PC-aansluiting op het …
·Hoe maak je een Wireless Broad…
·Hoe te delen OpenOffice op een…
·Om te lezen hoe een draadloze …
·Hoe om te doen Wireless Filesh…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Traceroute in Windows 
·Toegang tot een computer vanaf een ander…
·Hoe krijg ik internet van een satelliet …
·Hoe maak je een knooppunt in een netwerk…
·Hoe te ADAM gebruiken voor Remote Authen…
·Hoe je op afstand verbinding twee comput…
·Hoe maak je een VTP domein wijzigen 
·Hoe vindt mijn lokale IP-adres 
·Hoe kan ik een fax server op een SBS 200…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com