Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe kan ik een laptop Zet in een Ad Hoc Wireless Router
Als u wilt dat de prijs van een draadloze router te vermijden, maar je moet in staat zijn om een aantal bestanden te delen en misschien een printer , zou u het opzetten van een draadloos netwerk met behulp van uw laptop in de ad hoc-modus . De term " ad hoc " betekent gewoon " in de richting van een einde , " en een dergelijk netwerk kan zowel permanent of tijdelijk , op basis van behoefte . Het is belangrijk om de veiligheid betrokken bij het opzetten van een ad hoc -netwerk herinneren , maar met een beetje werk kun je de kosten van een router te vermijden en toch de flexibiliteit van een draadloos netwerk . Instructies
1

Klik op "Start " en vervolgens op "Connect to . "

Klik 2 " op Een verbinding of netwerk " om de netwerkinstellingen dialoogvenster te openen . Klik op " Opzetten van een draadloos adhoc-netwerk . " Klik op " Next ", en lees de ad-hoc -netwerk verklaring . Klik op 'Volgende'.

Type 3 een naam voor uw nieuwe netwerk in het vak " netwerknaam " . Selecteer een obscure naam die niet gemakkelijk wordt geassocieerd met u en uw locatie . Deze " security by obscurity " kan effectief zijn in verwarrende de nabijgelegen hackers in uw buurt te zijn . Als ze weten dat het netwerk , is het misschien makkelijker voor hen om andere dingen over , zoals alle wachtwoorden die u toewijst raden.
4

Kies het hoogste niveau van encryptie die uw computers en besturingssystemen systemen ondersteunen . WEP is de laagste , maar geeft wel een niveau dat verenigbaar is met oudere besturingssystemen systemes , WPA en WPA2 zijn meer geavanceerd en ondersteunen sleutellengte . Niet kiezen voor de optie ' No encryption " , of uw gegevens kunnen worden blootgesteld aan iedereen binnen het bereik van het draadloze signaal, dat kan oplopen tot twee of drie honderd meter .
5

Kies een pasje uitdrukking of toets ( vereist WEP en WPA ) , die een reeks van 8-63 alfanumerieke tekens . Zorg ervoor dat u de wachtzin op te nemen , omdat je hebt het nodig om het opzetten van de toets op andere computers die toegang moeten hebben tot het netwerk . Vergeet niet, de sleutel is hoofdlettergevoelig , dus zorg ervoor om het op te nemen precies zoals je het in te voeren .
6

Klik op " Next . " Windows maakt een draadloos adhoc-netwerk met de opgegeven naam , en je moet een paneel te zien met een bericht om aan te geven dat het proces voltooid is .
7

Start een andere computer , en zoeken naar beschikbare draadloze netwerken . Kies uw nieuwe netwerk in de lijst , en klik op ' Connect '. Indien gevraagd, voer de pas zin uit de vorige stap , en je moet worden aangesloten op uw nieuwe ad- hoc draadloos netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je verbinding met een…
·Het maximum formaat voor Wirel…
·Uitleg van draadloze connectiv…
·De systeemvereisten voor een L…
·Hoe maak je een draadloze verb…
·Hoe je draadloze apparaten con…
·How to Get Rid van BT Openzone…
·Hoe je op afstand bijwerken Se…
·Hoe PC naar PC Adhoc Connectio…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van de Linksys Desktop …
·Hoe kan ik een IP-adres gebruiken IPtabl…
·Hoe maak je een Windows-wachtwoord Polic…
·Hoe maak je een Storage Blade Server Bui…
·Hoe maak je een XP laptop Change Van WEP…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless router v…
·Hoe maak je een Rocketfish Bluetooth 2.0…
·Cloud Storage Debatten 
·Hoe je Cisco VPN draadloze verbindingen …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com