Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Uitleg van draadloze connectiviteit
Draadloze connectiviteit verwijst naar het vermogen van draadloze apparaten aan elkaar te verbinden , lokale netwerken en private of publieke wide area netwerken , zoals het internet , zonder kabels . Draadloze netwerken is geworden steeds meer populair in de afgelopen jaren en is op grote schaal door thuisgebruikers en zakelijke gebruikers in de publieke en private sector goedgekeurd . Laptop gebruikers kan vinden gratis draadloze verbindingen , die bekend staat als ' hotspots ' in cafes , bars en lounges op de luchthavens . Draadloze connectiviteit Standards

Het Institute of Electrical and Electronics Engineers ( IEEE ) heeft een reeks van normen , die bekend staat als de 802.11- suite , om de draadloze definiëren , of via de ether , interface tussen draadloze apparaten ontwikkeld - met inbegrip van laptops , personal digital assistants en mobiele telefoons - en basisstations of toegangspunten . Vanaf maart 2011 is de 802.11 suite omvat vier vastgestelde normen , 802.11 , 802.11a , 802.11b en 802.11g ; . De 802.11b en 802.11g standaarden zijn gemeenzaam bekend als " Wi - Fi " ( afkorting voor wireless fidelity ) op Twitter
client adapter

draadloze connectiviteit , een desktop of laptop te bereiken vergt een perifeer bekend als een draadloos lokaal netwerk ( WLAN ) -client adapterkaart . Client-adapter kaarten komen in vele vormen , maar hun essentiële onderdelen zijn van een radiozender , radio-ontvanger , versterker en antenne . WLAN-client -adapters aansluiten op basisstation of access point , die soortgelijke componenten bevat en beschikt over een draadloze verbinding met een bekabeld netwerk . In een typisch draadloos thuisnetwerk of commerciële netwerk , het toegangspunt is een router of hub , die fysiek is aangesloten op een telefoonlijn stopcontact met Ethernet -kabel .
Access Point
< br >

het access point en de client-adapter kaart moet apparatuur die compatibel is met hetzelfde draadloze standaard te nemen . Een uniek identificatienummer - - toegangspunten meestal een ( IP ) -adres protocol internet te halen uit een bestaande Dynamic Host Configuration Protocol ( DHCP ) server , dus geen speciale configuratie nodig . Veel access points kan eenvoudig worden geïnstalleerd door ze te verbinden met het bekabelde netwerk en actief een begeleidend configuratieprogramma .
Veiligheid

uitzenden van een radiofrequentie door de lucht creëert potentiële veiligheidsrisico problemen die verder gaan dan die welke van toepassing zijn op traditionele , bekabelde netwerken . Radiofrequente signalen kan reizen tot 300 meter binnenshuis en 1000 meter of meer buiten, dus niet aan de beveiliging van uw draadloze netwerk kunnen anderen uitnodigen om uw internetverbinding gratis gebruiken . U kunt uw draadloze toegangspunt zo configureren dat het niet zijn aanwezigheid aan te kondigen om draadloos ingeschakelde computers en is daarom effectief onzichtbaar. U kunt ook versleutelen of coderen , de gegevens die tussen uw toegangspunt en draadloze apparaten , zodat deze niet kan worden begrepen door iemand anders .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is sneller : een korte of …
·Hoe kan ik een storing oplosse…
·Hoe een HP Bluetooth Problemen…
·Noise invloed Draadloze commun…
·Sub Network Dependent Converge…
·Wordt de HP BT450 Compatibel m…
·Hoe de Wireless internet insch…
·Hoe te verbinden D - Link naar…
·3G Vs . Wi- Fi voor Speed ​​
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een Compaq laptop v…
·Hoe maak je verbinding een pc naar een s…
·Media Oriented Systems Transport Protoco…
·Verbinding maken met WiFi op een Router 
·Hoe maak je een Processor ID verbergen 
·Hoe maak je verbinding een PC Card op ee…
·Hoe krijg ik Portable Internet Service v…
·Laser Vs . Inkjet Cost Per Kopieer 
·Hoe maak je verbinding een pc naar een M…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com