Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is 3G-netwerk dekking?
Derde - generatie technologie is een groep van radio- interfaces die breed opgezette draadloze netwerk service en capaciteit bieden . Het 3G-netwerk is ontworpen om geavanceerde mogelijkheden die op mobiele en stationaire communicatie- apparaten ondersteunen . Smartphones zijn de belangrijkste begunstigden van de 3G-technologie geweest , maar met ingang van 2011 , zijn apparaten, zoals desktops , laptops en tablet -computers met behulp van de technologie ook. Interfaces radio

Volgens de International Telecommunications Union , vijf technologieën omvatten 3G-technologie als een geheel . Deze technologieën omvatten : Enhanced Data Rates voor GSM Evolution , bekend als EDGE , Code Division Multiple Access , of CDMA 2000 , Universal Mobile Telecommunications System , Digital Enhanced Cordless Telecommunications en Worldwide Interoperability for Microwave Access , of WiMax . GSM in de EDGE-technologie staat voor Global System for Mobile Communications . Technisch gezien is de ITU labels 3G-technologie als International Mobile Telecommunications voor het jaar 2000 ( IMT - 2000 ) en , tussen de vijf technologieën , biedt wereldwijde dekking .
Mogelijkheden

via 3G-technologie , netwerk operators , zoals T - Mobile en Sprint , de abonnees met verbeterde functionaliteit , waaronder grotere bandbreedte , snellere overdrachtsnelheden en spectrale efficiëntie . Deze functies beter de mogelijkheden van communicatie- apparaten, zoals verbeterde video -en audio streaming , video- conferencing , high - speed internet en wireless application protocol vergemakkelijken . Voor gebruikers om de voordelen van het 3G- netwerk dekking te genieten , moet aan drie voorwaarden worden voldaan : het bezit van een mobiel apparaat met 3G-mogelijkheden , een 3G-netwerk abonnement en om binnen 3G-dekking gebieden
< br . > snelheden en functies

Communicatie apparaten
aangesloten op het 3G-netwerk ervaring tot 14,4 megabit per seconde downloadsnelheid en maximaal 5,8 Mbps upload snelheid . In indoor kantooromgevingen , kunnen gebruikers verwachten downloadsnelheden te zijn op het gebied van 2 Mbps . In tegenstelling tot de tweede generatie of 2G , netwerken , 3G zorgt voor de gelijktijdige transmissie van spraak en data te wijten aan de verhoogde bandbreedte , dat ook voorziet in hoge capaciteit data overdracht , zoals streaming video of audio .
< br > 2G vs 3G

In vergelijking met zijn voorganger , 3G- netwerk dekking biedt verschillende functies en verbeteringen die 2G dekking had , waaronder high-speed Web browsing , drie - dimensionale gaming en een hoog niveau van veiligheid . Achterwaarts compatibel , 3G-netwerken biedt alles wat 2G netwerken deed , zoals digitale voice , voicemail , conference calling en eenvoudige data-applicaties , zoals e-mail . Vanwege het vermogen 3G netwerken om hoge capaciteit gegevensoverdracht als videoconferentie behandelen , zijn de meeste 3G - compatibele apparaten met twee camera's , een die werkt als een normale digitale camera , de andere die als een webcam . Een basiscomponent die 3G- netwerk niet heeft afgeschaft is de abonnee te identificeren module , of SIM-kaart , die de communicatie- apparaat identificeert op het netwerk provider .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je Wireless Access Monitor…
·Hoe te verbinden de NETGEAR Un…
·Hoe maak je verbinding een Rem…
·Hoe kom je op Myspace Van Scho…
·CPE WAN Managementprotocollen 
·Hoe maak je verbinding een net…
·Hoe maak je een USB Wireless A…
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe maak je een Ad hoc netwerk…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe maak je een 3G- USB-modem gebruiken …
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
  Netwerken Articles
·Toegang tot een desktop via het internet…
·Hoe te testen 1 Gigabyte Ethernet Switch…
·Hoe maak je een DNS- server Setup Test 
·Verbinding maken met toegewezen station …
·Parallel Protocol 
·Hoe de snelheid van de ene pc naar een a…
·Research Paper Onderwerpen voor Computer…
·Hoe om uw computer te beveiligen op een …
·Strong Password Beleid 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com