Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe maak je een draadloze verbinding op een desktop computer Set
Terwijl desktop computers hebben de neiging om stil te blijven , dat betekent niet dat je kunt een draadloze internetverbinding niet te gebruiken voor hen . Een draadloze router is net zo effectief in het delen van een internetverbinding met een desktop machine als het is met een laptop computer . Het opzetten van een nieuwe draadloze verbinding op uw desktop computer is bijna identiek aan deze in te stellen op een notebook . Windows 7 en Windows Vista loopt u door het proces van het detecteren van de draadloze router en het creëren van het nieuwe netwerk . Wat je nodig hebt
Draadloze router
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Controleer de handleiding die bij uw draadloze router om het signaal bereik zien . Zorg ervoor dat de router wordt geplaatst binnen het bereik van uw desktop computer . Kopen van 2

Sluit uw draadloze router voor uw Internet modem als u dat nog niet hebt gedaan . Sluit een Ethernet-kabel tussen de poorten aan de achterkant van zowel de modem als de router . De juiste Ethernet-poort op de router zullen worden gemarkeerd als " internet", " WAN " of " Wide Area Network ".
3

Open het Windows " Start menu " op je desktop computer en navigeer naar ' Configuratiescherm '. Klik op " Network and Sharing Center . " Met Windows Vista , klikt u op " Netwerk " in plaats en kies de " Networking and Sharing Center " icoon aan de bovenkant van het venster .
4

Kies de " Setup nieuwe verbinding of netwerk instellen " optie . Selecteer "Instellingen Nieuwe Netwerk " als uw desktop draait Windows 7 , of selecteer "Setup draadloze router of access point ' als uw bureaublad heeft Windows Vista is geïnstalleerd .
5

Volg de Windows netwerken vraagt ​​om een ​​naam te kiezen en het wachtwoord van uw draadloze netwerk . Let op wat je kiest voor zowel de naam en het wachtwoord , zoals ze later nodig zijn . Klik op " Finish ".
6

Sluit het " Netwerkcentrum " venster en ga terug naar het bureaublad gebied . Zoek de " Netwerk " pictogram in het " Notification" gebied op de rechterbenedenhoek van het scherm van uw computer als u Windows 7 gebruikt .
7

rechtermuisknop op het pictogram houden om een ​​lijst met gedetecteerde draadloze netwerken . Klik op de naam van het netwerk dat u genoteerd en typ uw wachtwoord in het vak . Hit ' Connect '. Als uw desktop draait Windows Vista , maar opent het menu 'Start ' en klik op de " Connect To " optie . Klik op de naam van het netwerk en het wachtwoord .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat zijn de verschillen tussen…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Vereisten voor het instellen v…
·Hoe maak je draadloos internet…
·Wireless Security Enabled Vs .…
·Bluetooth Vs . Wi- Fi- Speed ​…
·Snelheidsverschil tussen Wirel…
·Wat is 3G-netwerk dekking? 
·Bluetooth Routing & Piconet 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Ethernet Powerline Oplossingen 
·Hoe te Setup Internal LAN 
·Hoe te loggen als de Root Telnet Server 
·Hoe te configureren dot1q Tunneling in C…
·Verbinding maken met SonicWALL Met een M…
·De WEP- protocol 
·Hoe een RJ45 kabel Crimp 
·Hoe Set Up Proxim WPA en WEP 
·Hoe maak je een Home Computer & Laptop N…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com