Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Bluetooth Vs . Wi- Fi- Speed ​​
Bluetooth is een korte afstand radio frequentie technologie die kabels vervangt voor het aansluiten van printers , toetsenborden , muizen , etc. Bluetooth handhaaft de veiligheid door het gebruik van wachtwoorden en machtigingen tussen Bluetooth- gear . Het heeft een maximale snelheid van 8 megabyte per second.Wi - Fi is beter bekend voor draadloos internet op de gelicentieerde 2400 Hz band . Op topsnelheid , WiFi is 540 megabyte per seconde . Afstand , beveiliging en kosten zijn net zo belangrijk als transmissiesnelheid in het overwegen van welk protocol te gebruiken . Bluetooth Overzicht

De bepalende kenmerken van Bluetooth- technologie zijn robuustheid ( betrouwbaarheid ) , laag energieverbruik en lage kosten . De Bluetooth -specificatie definieert een specifieke structuur voor een breed scala van apparaten aan te sluiten en met elkaar communiceren , over het algemeen binnen een 30 meter bereik . Bluetooth is best overbrengen lage bandbreedte spraak-en data -bestanden en applicaties . De pieksnelheid van Bluetooth is acht megabyte per seconde . De Bluetooth- specificatie zorgt ervoor dat Bluetooth-apparaten altijd zal werken met elkaar .
WiFi Overzicht

De explosieve groei van mobiel computergebruik is het stimuleren van de groei van het Wi - Fi- . Elke dag, is meer persoonlijk computergebruik gedaan door particulieren en het bedrijfsleven op de weg . Wi- Fi is voortdurend gestegen zijn snelheden sinds de introductie in 1998 van 11 Mbps met 802.11b tot 540 Mbps met 802.11n . Wi0Fi staat voor " Wireless Fidelity , " en het betrouwbaar kunnen worden overgedragen voor de mijl . Met betere veiligheidsmaatregelen dan Bluetooth , wordt Wi - Fi wint snel aanvaard in zowel bedrijven als woningen voor high - speed draadloos internet en netwerken .
Vergelijkingen

Zowel Bluetooth en Wi - Fi te bedienen door het verzenden van radio- golven over het zonder vergunning 2400 Hz frequentie. Beide hebben ook hun eigen normen die interoperabiliteit en compatibiliteit te garanderen . Bluetooth heeft de Bluetooth Special Interest Group ( SIG ) , een particuliere non - profit branchevereniging . Wi - Fi heeft de IEEE 's rentmeesterschap van de 802.11x standaard . Beide worden op grote schaal gebruikt in de niet-ingezetene , dwz draagbare , apparaten aan te sluiten op computers , andere apparaten en het internet .
WiFi
Everywhere

WiFi
is overal. Bedrijven worden regelmatig toevoegen van gratis Wi - Fi internet toegang tot hun locaties om nieuwe klanten aan te trekken . Dit is het meest opvallend gezien met McDonalds , met 11.500 Wi - Fi- locaties . Er is ook een gratis database lijst van de VS , Europa en andere wereld Wi - Fi-toegangspunten op Wififreespot.com ( link is in de bronnen hieronder . )
Potentieel

Bluetooth
3.0 werd aangekondigd in 2009 en de eerste Bluetooth- telefoon van Samsung op de markt kwam in februari 2010 . Voorspellingen van de ondergang van Bluetooth als Wi - Fi verspreidden zich vergist , zoals Bluetooth 4.0 is al in ontwikkeling , sinds mei 2010. Met hogere overdrachtssnelheden van 24 Mbps . Bluetooth 3.0 zal bulkoverdrachten van video's , muziek en foto's kunnen dan telefoons , printers , computers of zelfs televisies . 802.11n Wi - Fi- snelheden zijn nog steeds 20 keer sneller dan Bluetooth 3.0 en Wi - Fi behoudt zijn inherent voordeel van meer veiligheid , ondanks de verhoogde veiligheid protocollen van Bluetooth 3.0 . Het is een goede inzet dat beide draadloze standaarden zullen blijven naast elkaar bestaan ​​, met Bluetooth en Wi - Fi zowel het uitbreiden van hun specifieke voordelen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe je Wi - Fi zoeken in uw om…
·Hoe maak je een draadloos inte…
·Hoe werkt een kompas Wireless …
·Verbinding maken met een Inter…
·Hoe maak je Windows Wireless W…
·Hoe het opzetten van een DD - …
·Hoe kan ik mijn netbook Hook a…
·Hoe te Firmware Flash op een d…
  Related Articles
Hoe maak je een Wi - Fi- signaal 
Hoe je Wi - Fi Connection problemen op t…
Hoe maak je een Wi - Fi Repeater Setup 
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van Dell Wi - Fi 
Hoe maak je een XP Wi - Fi Connection 
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe je Wi - Fi Range Boost 
Hoe je Publieke Wi - Fi Hotspots Amplify…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik Maak Website Applications in …
·Hoe maak je een telefoontje van een comp…
·Hoe je twee computers synchroniseren op …
·Doel van de System Security Plan 
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Cisco Call Manager Fundamentals 
·Hoe u het IP- adres te vinden voor Links…
·Hoe maak je GPS inschakelen van een USB-…
·SWOT-analyse van Computer Networks 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com