Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe maak je een telefoontje van een computer naar een mobiele telefoon
VoIP ( Voice over Internet Protocol ) wint aan populariteit als een effectieve en betaalbare methode van communicatie . VoIP- gebruikers kunnen bellen vanaf hun computer naar andere VoIP- gebruikers , mobiele telefoons en vaste lijnen te plaatsen. De prijzen zijn vaak veel goedkoper ook , zelfs voor interlokale en internationale gesprekken . Veel gebruikers vooral genieten van het feit dat de meeste VoIP-diensten worden vooraf betaald en geen maandelijkse plan te houden niet vereist . Wat je nodig hebt
Headset
VoIP-software
Toon Meer Aanwijzingen

Belasting 1 uw VoIP-software . Momenteel is de meest populaire optie is Skype , dat is een standalone desktop applicatie die instant messaging , voice en video messaging en telefoongesprekken ondersteunt . Bij het laden van Skype , wordt u gevraagd om een gebruikersaccount aan te maken en toe te voegen prepaid tegoeden om te telefoneren . Kopen van 2

Sluit de headset aan op de computer . Headsets meestal geleverd met een USB- stekker of twee 1/8 inch stekkers : een voor de hoofdtelefoon en een voor de microfoon . Als de headset heeft een USB-stekker , sluit deze aan op een beschikbare USB-poort op de computer en wacht een paar seconden duren voordat het besturingssysteem om het te herkennen . Als de headset heeft twee 1/8 inch stekkers , steek de stekker met een hoofdtelefoon -pictogram in de hoofdtelefoonaansluiting van de geluidskaart en de stekker met de microfoon icoon in de microfoon aansluiting. Als u werkt met een oud besturingssysteem , kan het nodig zijn om toegang te krijgen tot de audio- eigenschappen om handmatig route de audio via de headset .
3

Maak een test oproep om ervoor te zorgen dat de headset werkt behoren . In Skype , kan een test oproep worden gedaan door te dubbelklikken op " Skype Test Call " in de lijst met contactpersonen . Je moet een stem die u vraagt ​​om een testbericht te spreken in de microfoon en als je dat doet , zal uw bericht afgespeeld om u te horen . Als u niet de stem te horen of uw bericht is niet afgespeeld aan u , toegang tot de audio-instellingen door te klikken op het menu "Extra " en vervolgens op " Opties " . Er zal een tabblad "Audio Settings" waarmee u de audio te testen en problemen .
4

Maak een oproep naar een mobiele telefoon door te klikken op " Call telefoons " , het invoeren van het telefoonnummer en klikken op " Call " . Tijdens het gesprek , zal het Skype- venster het saldo van uw geld geven zodat u kunt controleren hoeveel het gesprek kost . Wanneer u het gesprek hebt voltooid , klikt u op "End Call " .

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Assured Services Session Initi…
·Vonage VoIP Problemen oplossen…
·Wat betekent * 99 Mean in Voic…
·Hoe te ontgrendelen Linksys PA…
·Hoe kan ik Firebox configurere…
·Hoe te Quintum Tenor Configure…
·Gatekeeper Protocol 
·Hoe te gebruiken VoIP Met Veri…
·Hoe om te praten over Ventrilo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je Stuur een bericht in een Off…
·Waarom kan ik geen verbinding maken met …
·Hoe het verhogen van mijn Internet Speed…
·Hoe te Tether Met Verizon Dial Up 
·Hoe het opzetten van een werkgroep of th…
·Hoe het opzetten van een tweede computer…
·Hoe Network Cable Stekkers Wire 
·Hoe te IIS 6.0 Beheer 
·Hoe uw Blogger doorsturen naar een Subdo…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com