Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe het opzetten van een tweede computer op een thuisnetwerk
Thuisnetwerk kunt u meerdere computers in uw huis aansluiten om bestanden , printers en het internet te delen . Dit alles kan van jou zijn als je gewoon een paar minuten om het opzetten van een tweede computer in uw thuisnetwerk . Je moet om te bepalen of u de tweede computer draadloos of met kabels zal verbinden . Je moet ook weten of uw thuisnetwerk gebruikt een werkgroep naam en wat het is . Wat je
Pad en de pen
USB flash drive
Need Toon Meer Aanwijzingen
1

Meld u bij de eerste computer in het netwerk en steek de USB- flash drive in een vrije USB -poort . Klik op "Start " en klik op " Netwerk " en klik op "Add a wireless device" en volg de instructies om de netwerkinstellingen op uw USB -stick te kopiëren . Als u niet beschikt over een USB flash drive , kunt u onderaan de netwerkinstellingen op deze computer te schrijven . Klik op "Start " en vervolgens met de rechtermuisknop op ' Deze computer ' en kies 'Eigenschappen'. In Windows XP noteer de naam van de werkgroep . In Windows Vista en 7, klik op de "Advanced System Settings " link aan de linkerkant en klik op het tabblad "Computer Name" en noteer de naam van de werkgroep . Als je op een draadloos netwerk noteer de draadloze toegangscode voor uw draadloze router .

Meld u aan bij de tweede computer 2 . Als u het aan te sluiten draadloos , en sluit vervolgens de USB flash drive en selecteer " Wireless Network Setup Wizard ' van de USB flash drive opties . Als u verbinding maakt de tweede computer met draden , kunt u de computer aansluiten op het netwerk via Ethernet-kabel . Windows Vista en 7 worden de netwerk instellingen automatisch detecteren. In Windows XP klikt u op " Start" en klik rechts op "Deze computer " en vervolgens onder de naam van de werkgroep op " Change" en voer de naam van de werkgroep van de eerste computer . Klik op " OK " om de naam toe te passen . U wordt gevraagd om uw systeem opnieuw op te starten .
3

uw computer configureren om bestanden te delen als je wilt door met de rechtermuisknop te klikken op een map die u wilt delen en selecteer " Eigenschappen" en klik op het tabblad "Delen" en kies de opties die u wenst . Alleen-lezen zal toestaan ​​dat andere computers op het netwerk om uw bestanden te zien , maar niet om uw bestanden te wijzigen . Lezen en schrijven zal toestaan ​​dat andere gebruikers op het netwerk te lezen en wijzigen van uw bestanden ( inclusief het verwijderen van uw bestanden ) . Delen is specifiek voor een map en elke submap .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Basic Hardware Onderdelen van …
·Hoe krijg ik een DHCP-server v…
·How to Set Up Wireless LAN Har…
·Wat is een LAN- connector ? 
·Hoe maak je een CAT - 6 Netwer…
·Hoe maak je een Device Ping 
·Hoe kan ik de naam van mijn Do…
·Hoe maak je een draadloze rout…
·Hoe de Windows SharePoint Serv…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te OpenWRT Flash naar DD - WRT 
·Hoe maak je Remote Access een Terminal S…
·De aard van de Ethernet-connectoren 
·Hoe maak je een USB-modem gebruiken 
·Hoe je VPN Levend te houden op een iPhon…
·Wat is de RTS Threshold ? 
·Ik kan geen exe-bestanden op de Terminal…
·Hoe Vergelijk de Snelheden van High Spee…
·Hoe te Mbps berekenen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com