Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Ik kan geen exe-bestanden op de Terminal Server
Het gebruik van de terminal server in het Windows -besturingssysteem vereenvoudigt extern werkstation vermogen , waardoor vele verschillende computers toegang tot hetzelfde systeem bestanden vanaf een centrale server . Toegangsbeveiliging problemen kunnen een situatie waar externe gebruikers bepaalde bestanden van hun computers niet kunnen draaien creëren. Dit is waarschijnlijk een indicatie dat de terminal server firewall toegang van een gebruiker een programma heeft beperkt . Terminal Server

De terminal server is een interface die veel verschillende apparaten aangesloten op een enkel lokaal toegangsnetwerk , of LAN . Computers en andere apparaten beginnen een client sessie om in te loggen op de terminal server en toegang tot programma daar opgeslagen . De terminal server een lokale beeldscherm simulatie op een client- computer , wat de indruk wekt dat de bestanden zijn direct bereikbaar vanaf de computer in plaats van de centrale server . Terminal servers werden in het Windows-besturingssysteem geïntroduceerd met de release van Windows XP , die extern werkstation logins toegestaan ​​.
Symptomen

PC-gebruikers
kan terminal server problemen ondervinden op verschillende versies van Windows . Gemeenschappelijke kwesties te betrekken de onmogelijkheid om toegang te krijgen tot programma's en executable ( EXE ) bestanden die zijn opgeslagen op de netwerkserver , zelfs wanneer die toepassingen waren onlangs toegankelijk . Vaak zal de opdrachtgever beeldscherm een foutmelding dat leest , " Windows geen toegang tot het opgegeven apparaat , pad of bestand terug . Je mag niet over de juiste machtigingen voor toegang tot de items . "
Internet Explorer Verbeterde beveiliging

Windows-besturingssystemen
gebruiken een beveiligingsprotocol bekend als Internet Explorer verbeterde beveiliging voor computers die toegang tot het internet te beschermen . De standaard configuratie beperkt de toegang tot bepaalde websites en controles toegang tot applicaties via lokale netwerken . Internet Explorer Verbeterde beveiliging kunnen clientcomputers blokkeren van de toegang tot individuele bestanden of mappen via een terminal server . Programma's geblokkeerd door IEES kunnen voorkomen dat gebruikers werkstation uit te kunnen openen en uitvoeren van deze programma's op hun computer .
Resolutie

Een serverbeheerder kan de firewall beveiligingsinstellingen IEES wijzigen en kan een gebruiker een eerder geblokkeerde EXE- bestand uit te voeren via de client-computer . Dit wordt bereikt door de toegang tot het configuratiescherm van de terminal server . Klik op het pictogram " Internet-opties " , selecteer " Beveiliging " en selecteer de ' Local Intranet Zone " -optie dan . Zoek de instelling "Tewaterlating toepassingen en onveilige bestanden ' en kiest u de optie " Enable " .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Eisen voor VMware ESX 
·Wat is Segmentatie in Computer…
·Hoe kan ik een printer toevoeg…
·Definitie van een Switch Hub 
·Windows 2008 Systeembeheer 
·Hoe de Cluster Logon account w…
·Hoe maak je een Cisco 3560 Swi…
·Hoe maak je een Mac- adres te …
·Hoe je twee computers synchron…
  Related Articles
Hoe maak je een modem en een draadloze r…
Hoe configureer ik mijn laptop te werken…
Hoe kan ik printen met een draadloze rou…
Hoe kan ik Remote Access My Home Router …
Hoe kan ik de SSID in Linksys wijzigen ?…
Hoe schakel ik de Wi - Fi op een D - Lin…
Hoe verleng ik de Range op een 2 Wire Ga…
Hoe krijg ik de netwerksleutel voor mijn…
Hoe sluit ik mijn laptop draadloos ? 
  Netwerken Articles
·Wat doet opnieuw initialiseren een Bluec…
·VPN Hosting Software 
·Hoe te downloaden via een proxy 
·De voors en tegens van het gebruik draad…
·Hoe maak je verbinding met een domein me…
·How to Set Up Secured Wireless Met de Li…
·Space Data Link Protocol 
·Wat heb ik nodig om draadloos breedband …
·Hoe je het wachtwoordbeleid wijzigen op …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com