Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Voice Over IP >> Content
Hoe te Quintum Tenor Configure
De Tenor AS is een lijn van gateways tussen reguliere telefoons en een Voice over Internet Protocol ( VoIP ) datanetwerk . Quintum Technologies , Inc produceert de Tenor AS lijn van producten . U kunt een Quintum Tenor om te bellen en ontvangen via een IP-netwerk configureren . Wat je
computer moeten met Tenor Configuration Manager -software
Administrator toegang tot de Quintum Tenor
Telefoon
ethernetkabel
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit de telefoon aan op de " FXS " poort op de Quintum Tenor . Sluit de Ethernet- kabel aan op de computer en op de " Console " -poort op de Quintum Tenor . Kopen van 2

Dubbelklik op het pictogram " Tenor Config Manager " op het bureaublad van de computer om de configuratie te starten Manager . Noteer het IP-adres voor de Quintum Tenor op uw lokale netwerk door de toegang tot de lijst van de huidige klanten van het Dynamic Host Configuration Protocol ( DHCP ) server en het lokaliseren van de invoer met de Medium Access Control-adres geschreven op het etiket van de Quintum Tenor 's . De details voor deze operatie is afhankelijk van het specifieke type van de DHCP -server op het netwerk .
3

Voer het IP-adres van de Quintum Tenor , en de gebruikersnaam en wachtwoord voor toegang tot de administrator Quintum tenor . De standaardwaarden zijn gebruikersnaam " admin " en het wachtwoord " admin " .
4

Selecteer " Telefoon , " dan " Line ( FXO ) , " dan " Analog -interface /lijn . " Zorg ervoor dat alle lijnen zijn ingeschakeld in de " FXO kanaaltoewijzing " venster door te klikken naast de vermelding in de lijst voor elke lijn tot een vinkje zichtbaar . Klik op "OK . "
5

Selecteer "Systeem - brede configuratie , " en vervolgens " Dial plan." Vul uw driecijferige netnummer , en selecteer "Use 10 cijfers lokale wijzerplaat . " Klik op " OK ".
6

Selecteer " VoIP-configuratie , " dan " Poortwachter /border element . " Geef het IP -adres van de Quintum Tenor , dan klik op "OK . " Selecteer " H323 signalering groep " , vervolgens " Poortwachter /border element . " Geef het IP -adres van de Quintum Tenor , en klik op ' OK '.
7

het verkrijgen van de huidige externe IP-adres voor uw toegangspoort tot de algemene internet door de lancering van een web browser en het navigeren naar " http://myipaddress.com " . Selecteer " Ethernet -configuratie " , vervolgens " Ethernet-interfaces , " dan " Ethernet -interface - 1 . " Geef het externe IP -adres .
8

Selecteer " Bestand ", selecteer " ; . veranderingen Submit " de Quintum Tenor is klaar voor u om de telefoon te tillen van de haak en kies een conventionele 10 - cijferig telefoonnummer

.

Previous: Next:
  Voice Over IP
·Hoe maak je verbinding een kab…
·Meest populaire VoIP-providers…
·Cox Communications doorverbind…
·VoIP-technologie Tutorial 
·Hoe de VoIP QoS 
·Wat zijn de effecten van VoIP …
·Telefoongesprekken met behulp …
·Hoe te gebruiken VoIP Met een …
·Hoe te gebruiken Verizon VoIP 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je anderen blokkeren bij gebruik van…
·Hoe te Bestandsdeling gebruiken in Windo…
·Het verschil in CISC en RISC 
·Hoe kan ik een iMac op een Werkgroep 
·Hoe de Speed ​​Test Between Two Computer…
·Definieer Web 3.0 
·Hoe te ontgrendelen uw Belkin Wireless 
·Hoe maak je een Lucent Win Modem Install…
·Hoe de Ethernet -adapter Schakel in de v…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com