Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Het verschil in CISC en RISC
Voor consumenten op zoek naar een snelle computer te kopen , een van de eerste overwegingen is hoe snel microprocessor van de computer is . Deze snelheid wordt meestal gemeten in megahertz of gigahertz . Maar alleen dat aantal is niet een geheel nauwkeurige indicator van hoe snel een machine verwerkt gegevens en opdrachten uitvoert . Om te bepalen dat , moet u weten of uw computer een RISC of CISC microprocessor , en hoe het verschil tussen de twee soorten van microprocessoren invloed op de prestaties . Microprocessor Definitie

Een microprocessor is een programmeerbaar apparaat ingebouwd in computers . Het coördineert de functies van de centrale verwerkingseenheid van een machine . De microprocessor in de computer neemt de gegevens die in uw apparaat en verwerkt deze . Er zijn verschillende manieren waarop een microprocessor verwerkt deze data . Hoe verwerkt de gegevens bepaalt meestal wat voor soort microprocessor u te maken heeft . Twee populaire types zijn CISC en RISC -microprocessors .
RISC- microprocessors

De term RISC microprocessor staat voor " Reduced Instruction Set Computer " microprocessor . Dit betekent dat de RISC -microprocessors gebruiken slechts een eenvoudige reeks instructies om gegevens te lezen en te verwerken . Deze eenvoudige sets van instructies worden meestal in een computer klokcyclus afgerond , of het aantal oscillator pulsen per seconde processor van de computer kan omgaan , dat is de snelheid gemeten in megahertz of gigahertz
. microprocessors CISC

De term CISC microprocessor staat voor " Complex Instruction Set Computer " microprocessor . Zoals de naam impliceert , de CISC microprocessor voert complexe opdrachten in minder regels code , waarin dit soort processor gebruiken als een alternatief voor RISC microprocessors . Volgens de Stanford University informatici , het doel van de CISC architectuur van microprocessoren is de processor taken uit te voeren in zo weinig regels code mogelijk .
Voordelen en nadelen van RISC en CISC
< br

RISC- microprocessors > zijn meestal goedkoper om te bouwen en te verkopen , omdat ze gebruik maken van minder componenten en transistors , volgens Amiga History , een technologie geschiedenis database. Deze chips vergen veel meer regels code om taken uit te voeren dan hun tegenhangers CISC , echter. CISC microprocessors worden beschouwd als makkelijker voor programmeurs om mee te werken , maar meer kosten om te ontwikkelen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Wat zijn de oorzaken van een U…
·Hoe maak je een Verizon Hotspo…
·De Alpha Beta fase van Web Dev…
·Het verschil in CISC en RISC 
·Hoe maak je een 56K verbinding…
·Wat is een Cyber ​​Gemeenschap…
·Hoe te beheren BT Broadband 
·Hoe maak je een Processornumme…
·Het creëren van een kerk webp…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe je inloggen op uw draadloze router 
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe vindt mijn draadloze router instelli…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik PHP installeren op een pc met…
·Hoe een Autograph Authentication Company…
·Wat is een Domain Identifier ? 
·De nadelen van Computer Conferencing 
·Hoe te Mikrotik Reset 
·Hoe zet ik een RS-232 Wireless ? 
·Hoe maak je verbinding Mijn telefoon naa…
·Hoe te DMZ Setup op SonicWALL 
·Hoe gratis WiFi Hotspots gebruiken in Wi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com