Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is een Cyber ​​Gemeenschap ?
Veel mensen vormen online communities rond gemeenschappelijke belangen , locaties , levensstijlen en achtergronden , op een vergelijkbare manier aan hoe mensen vormden gemeenschappen in het verleden . Een cyber- community is een virtuele gemeenschap die een of meer groepen van personen omvat . Virtuele gemeenschappen kunnen mensen met elkaar omgaan met verschillende soorten computer -berichten . Cyber ​​gemeenschappen kunnen open voor iedereen of aan een selecte groep mensen , maar vaak in een behoefte mensen hebben om vriendschappen en romantische relaties te vormen of met anderen te praten over bepaalde onderwerpen of thema's . Communicatie

Binnen virtuele gemeenschappen , kunnen gebruikers vaak communiceren via forums , blogs of chatberichten . Hoewel mensen in virtuele gemeenschappen soms ontmoeten in persoon te communiceren of webcam chats online , ze hoeven niet te worden in dezelfde kamer of online op hetzelfde moment om een ​​zinvol gesprek te hebben. Een virtuele gemeenschap geeft mensen in kleinere steden of steden de kans om te communiceren met mensen uit andere staten of landen . Binnen cyber gemeenschappen , kunnen mensen gesprekken over politieke , populaire cultuur , het leven - gerelateerde of andere onderwerpen hebben .
Relaties en Connections

Door cyber gemeenschappen , mensen ontwikkelen vaak connecties met andere mensen - steeds kennissen , vrienden , zakenpartners of een relatie met anderen . Soms zijn mensen behandelen deze online -verbindingen als minder belangrijk dan die ze vormen met mensen van aangezicht tot aangezicht , maar sommige individuen ontwikkelen van sterke persoonlijke of professionele bindingen met anderen via virtuele gemeenschappen . Een gevaar van virtuele gemeenschappen is dat sommige mensen liegen over zichzelf , en het kan moeilijk zijn om te weten of iemand je geeft waarheidsgetrouwe informatie te zijn .
Doel

Cyber ​​gemeenschappen hebben meestal een specifiek doel , zoals de vorming van romantische relaties , het leren over nieuwe ideeën , verkoop van artikelen , het spelen van games of het communiceren met anderen . Sommige virtuele gemeenschappen zijn gecentreerd rond mensen hobby's , achtergronden of leefstijlen . Wanneer een gemeenschap heeft een specifiek doel , het heeft vaak een betere kans relevant en interessant voor de leden , vooral als het niet afwijken van zijn doel verblijft en beschikt regelmatig nieuwe informatie . Soms zelfs thema - gerichte cyber gemeenschappen krijgen geïnfiltreerd door mensen die willen andere onderwerpen , zoals geslacht , discussiëren of reclame voor hun producten of diensten .
Beschikbaarheid

Discussies
binnen virtuele gemeenschappen , met inbegrip van gesprekken in forums en blogs , zijn meestal beschikbaar voor anderen te bekijken voor langere tijd . Wie is in staat om deze gesprekken te bekijken is afhankelijk van de structuur en de instellingen van een website . Sommige gemeenschappen , met inbegrip van sociale media websites zoals Facebook en Twitter , kunnen mensen kiezen wat individuen hebben de mogelijkheid om berichten die ze op hun pagina's te zien zijn . Andere gemeenschappen , zoals fora op de websites van vele kranten ' , staan ​​open voor iedereen om te bekijken.

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe aan bladwijzers in Outlook…
·Hoe maak je een Wireless Inter…
·Hoe je bepaalde websites blokk…
·Computer Home Network Basic In…
·Wat is PPP -protocol ? 
·Hoe een medium directionele an…
·Hoe te KBS converteren naar Bi…
·Kenmerken van een Network Inte…
·Wat is de uploadsnelheid van 7…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Bandbreedte Eisen voor VoIP 
·Hoe maak je een Network Drive delen 
·Hoe je DSL installeren in een Hotel 
·De beste score VoIP Providers 
·Hoe maak je verbinding een ARRIS Modem i…
·Hoe te verbinden Airtel internet voor ee…
·Hoe een IP-adres op een HP 4050N Printer…
·Hoe te Profiler Reports voor ePO Maak V.…
·Hoe kan ik een gebruiker toe aan LDAP 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com