Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Wat is PPP -protocol ?
Point - to- point protocol , of PPP , is een netwerk term voor een specifiek protocol . Het is een data link protocol dat verbinding tussen twee netwerkknooppunten maakt . Het biedt een groot aantal functies , zoals encryptie , compressie en de authenticatie . Het maakt het ook meerdere andere protocollen te werken over hetzelfde netwerk link. Functies

Een protocol genaamd koppelingsbeheerprotocol ( LCP ) loopt op de top van de PPP en is een deel van de pps -functies . Het configureert de interfaces aan weerszijden van de verbinding . LCP zorgt voor automatische configuratie voor vele functies, zoals magische getallen , datagram omvang en optionele authenticatie selecteren . Andere opties voor de configuratie zijn Extensible Authentication Protocol ( EAP ) , Password Authentication Protocol ( PAP ) en de uitdaging handshake-protocol ( CHAP ) . CHAP is het meestal methode van verificatie met dial - up internet providers .
Meerdere protocollen

PPP
kunnen meerdere protocollen te gebruiken op hetzelfde netwerk verbinding door middel van een manier dat ze worden ingekapseld en geconfigureerd . Voor elk individu apart protocol gebruikt over de verbinding , is er een nieuw netwerk control protocol ( NCP ) verstrekt aan de configuraties voor het protocol te onderhandelen .
Magic Numbers

PPP bevat een functie genaamd ' magische getallen ' om lusvormige verbindingen te detecteren . Wanneer een LCP -pakket of een bericht wordt verzonden , kan het zijn een magisch getal . Als de machine in ruil in plaats van de andere machines krijgt een eigen magische getal , het kan erkennen dat de lijn weer wordt doorgelust en niet bereiken van het gewenste netwerk -knooppunt .
Verwantschap

de drie belangrijke onderdelen van de PPP LCP , die verantwoordelijk is voor het starten en stoppen van de aansluitingen en waarbij de knooppunten van de verschillende opties onderhandelen , het NCP , die de werkelijke onderhandelingen over mogelijkheden zoals encryptie , compressie en netwerkadres uitvoert ; en ten slotte , de multi-link PPP , dat is de eigenlijke payload van de informatie die wordt overgedragen
fasen

Er zijn vijf fases van de PPP : . Link Dead is de fase na de ene kant ophangt of verbreekt ; Link Establishment is wanneer de LCP onderhandelt voor opties ; Authentication , die optioneel is en er gebeurt voordat een verbinding tot stand is gebracht ; Network Layer Protocol is bij elk protocol dat wordt gebruikt is gestart en Link Beëindiging , wanneer de verbinding uitvalt of de knooppunten gekozen om los te koppelen .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe je emotie pictogrammen Het…
·Hoe te Events in Facebook 
·Wat zijn de voordelen van Home…
·Hypertext Transfer Protocol Pr…
·Hoe te Turn On Wi - Fi op een …
·Hoe maak je een Exchange accou…
·Impressies Vs . Webpagina Beke…
·Hoe maak je een breedband Dien…
·Hoe werkt een virtuele toetsen…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe meer MB te maken downloaden Sneller 
·Hoe te Domeinen exporteren in GPO 
·Broadband Access Vereisten voor Video We…
·Hoe kan ik een Netgear Wireless Router i…
·Hoe maak je een WEP-sleutel 
·Hoe maak je een Local Admin wachtwoord w…
·Hoe te kopen Punch omlaag Extra 
·Hoe maak je een Cisco Aironet 1100 Fabri…
·Hoe kan ik een Bluetooth-apparaat zoeken…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com