Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> internet Netwerken >> Content
Impressies Vs . Webpagina Bekeken
Impressies en pageviews zijn vormen van meten hoeveel mensen bezoeken websites en bekijk reclame , ze worden gebruikt om te bepalen advertentietarieven . Een pageview is een eenvoudige manier van het meten van het aantal pagina's bekeken door een bezoeker van de website , terwijl indrukken sterk kan variëren, afhankelijk van de inhoud van de pagina 's . Definities

In Internet terminologie , wordt een paginaweergave gedefinieerd als een enkele webpagina die wordt bekeken door een websitebezoeker . Bijvoorbeeld, als je toegang thuis van een bedrijf pagina , dit is een pagina te bekijken . Als je de volgende " Over ons "-link van het bedrijf en volgt de "Contact "-link , twee meer bekeken pagina's hebben voorgedaan . Een advertentie 's verschijning op een webpagina is bedoeld als een impressie . Bijvoorbeeld, als u toegang tot de website van een entertainment magazine en zie vier advertenties op de homepage , de home page heeft vier indrukken .
Gebruikt

Website eigenaren
en adverteerders gebruiken indrukken gegevens om te bepalen hoe vaak advertenties worden bekeken en advertentietarieven te stellen . Pageviews gebruikt op dezelfde manier . Indrukken en bekeken pagina worden bijgehouden door de server van de website , reclame op basis van deze gegevens wordt verkocht op een kosten - per - duizend basis. Uitzichten en indrukken pagina zijn maar twee van de vier webverkeer bijhouden elementen die gebruikt worden om het verkeer van een website te bepalen .
Hits en unieke bezoekers

Hits
zijn de oudste methode die wordt gebruikt om het verkeer van een website te bepalen . Een hit op een website verwijst naar de hoeveelheid bestanden geladen tijdens het websitebezoek . Bijvoorbeeld , als u de homepage van de entertainment- magazine's te bezoeken , die heeft 10 foto's , je een pagina bezoek goed voor 10 treffers . Wis het cachegeheugen van uw computer en herlaad de pagina gelijk nog eens 10 treffers . Hoewel treffers deel van het proces gebruikt om website traffic bepalen , zijn zij over het algemeen gezien als de minst belangrijke brok gegevens voor het bepalen advertentietarieven . Unieke bezoekers , aan de andere kant , zijn de belangrijkste ingrediënten in de website van verkeersgegevens en worden gemeten door de hoeveelheid verschillende bezoekers die een website bezoekt . Unieke data bezoeker wordt bepaald door een bezoeker van de Internet provider adres .
Overwegingen

Van de drie belangrijkste website verkeersgegevens categorieën , unieke bezoekers en pageviews bieden adverteerders met een zuiverder kijk naar het verkeer van de website alvorens te beslissen om reclame te kopen . Impressies gegevens kunnen misleidend zijn . Bijvoorbeeld , het bijhouden van vertoningen van een webpagina 's neemt de bezoeker zag eigenlijk de advertenties op de website . Als de bezoeker niet door de hele pagina heeft scrollen of was aan het surfen zonder afbeeldingen , alle indrukken van de pagina 's niet zijn bekeken .

Previous: Next:
  internet Netwerken
·Hoe de fabrieksinstellingen te…
·Protocollen gebruikt in TCP /I…
·Wat zijn de Upstream en Downst…
·Voordelen van het internet om …
·Hoe te delen draadloos interne…
·Hoe kan ik Internet Get op een…
·Hoe maak je 301 omleidingen op…
·Hoe kan ik wijzigen van een II…
·De beste manier om websites te…
  Related Articles
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
PCI Vs . USB Wireless Adapter 
Verizon Vs . Sprint AirCard 
Gateway Vs . Router 
  Netwerken Articles
·Wat is ' SSID ' in Wireless? 
·Hoe kan ik mijn DWL - 650 met een WAP- V…
·Hoe Set Up JumpStart 
·Kan ik Hook Up een Wireless - G Router m…
·Wat is een Ethernet-verbinding ? 
·De voordelen van een Bluetooth- laptop 
·Hoe de MPLS VPN BGP OSPF configureren op…
·Het belangrijkste doel van Netwerk Softw…
·Ik kan geen verbinding met een Linksys U…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com