Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Verizon Vs . Sprint AirCard
Het kiezen van de juiste AirCard is belangrijk om te genieten van een optimale mobiele breedband . Prijs , dekking , klantenservice, de hoeveelheid breedband je nodig hebt en WiFi zijn allemaal factoren om te overwegen bij het kiezen van een kaart en plan dat past bij uw behoeften .
Prijs

Prijs
is een duidelijke zorg bij het kiezen van een AirCard . Aanbiedingen voor hardware is afhankelijk van specials . Verizon en Sprint beiden verantwoordelijk voor hun maandelijkse dienst en heffingen kosten voor het inbedrijfstellen . Als u besluit om contract te breken voordat het eindigt , vroegtijdige beëindiging beide tegen betaling diensten . De meeste contracten zijn voor een service-overeenkomst van twee jaar . Verizon kosten voor vroegtijdige beëindiging , maar maakt het ook mogelijk pro rato vergoeding , wat betekent dat de ETF zou worden verlaagd , afhankelijk van hoe lang u al in uw contract . Sprint beëindiging biedt geen afnemende ETF .
Gebundelde diensten

Als u al mobiele telefoon service hoewel Verizon of Sprint , kunt u geld besparen door middel van bundeling uw AirCard en mobiele telefoonrekening . Bel of bezoek een vertegenwoordiger om uit te zoeken of dit een goede optie voor je .
Dekking

Goede dekking
is cruciaal wanneer u overweegt een AirCard . Meningen verschillen over wie heeft de beste dekking en de hoogste snelheden , maar over het algemeen Verizon heeft de meest uitgebreide dekking . Voordat je iets koopt moet je controleren Sprint en Verizon's sites om te zien hoe grondig netwerkdekking is in uw omgeving . Als je gaat reizen , weten dat geen van beide bedrijven biedt Wi - Fi hotspot-toegang .
Speed ​​

Een goede breedbandverbinding vereist snelheid , of u nu uploaden of downloaden van gegevens . In tegenstelling tot AT & T en T - Mobile , Sprint en Verizon beide draaien op EV - DO Rev A technologie . Gemiddelde downloadsnelheden voor Sprint zijn 600-1400 kbps . Verizon snelheden zijn vergelijkbaar . Upload snelheden voor Verizon gemiddeld 500-800 kbps en Sprint gemiddelde upload snelheden zijn 350-500 kbps . De maximale download snelheden voor beide netwerken zijn 3,1 Mbps en een maximale upload snelheden zijn 1,8 Mbps .
Klantenservice

Als zich problemen voordoen met uw AirCard of uw dienst , moet je goede klantenservice . JD Power and Associates heeft Verizon een vijf - out - of-five rating in draadloze customer care , en Verizon gebonden Alltel en T - Mobile voor de eerste plaats in een customer care prestaties studie . Factoren zoals de wachttijd en de eerste - contact probleemoplossing werden gebruikt om elk bedrijf te scoren . Sprint , aan de andere kant , kreeg een twee - out - of-five voor zijn customer care waardering .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe schakel ik draadloos op ee…
·Hoe kan ik draadloos toegang i…
·Hoe uw draadloze receptie voor…
·802.11 Beveiligingsprotocollen…
·Hoe je Short Notes & Uitdrukki…
·Hoe u informatie over draadloz…
·Hoe je draadloze kaart inschak…
·Hoe maak je een Airport -kaart…
·Hoe je je draadloze signaal Zo…
  Related Articles
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe kan ik een Linksys router configurer…
Hoe Hook Up een draadloze router aan Ver…
Hoe Hook Up Verizon Broadband een Router…
Hoe te openen Mijn NAT op een Verizon Ac…
Hoe Hook Up een Verizon Wireless Router …
Hoe maak je een Apple -computer verbindi…
Hoe Hook Up een draadloze router om een …
Hoe het opzetten van een WiFi- Spot Met …
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een antenne 
·Hoe je Bluetooth inschakelen op een Thin…
·Manieren om jezelf te beschermen tegen D…
·Wat is een SOCKS proxy server ? 
·Hoe maak je een D - Link router wijzigen…
·Definitie van een laptop Connect Card 
·Hoe te gebruiken VoIP voor Video Confere…
·Hoe te verwijderen Antivirus Protection …
·Step - by - Step Homecoming Kapsel 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com