Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
EMS Technologie
Als u ooit uw laptop of PDA voor draadloze communicatie tijdens een vlucht , u gebruikt EMS , of elektromagnetische wetenschappen , technologie . EMS -technologie heeft geholpen om draadloze communicatie te bevorderen , waardoor de maatschappij om meer verbonden te worden . Search and rescue missies , ruimtevaartprogramma's en de gemiddelde persoon kan allemaal profiteren van EMS technologieën .
EMS -technologie stelt u in staat om uw laptop en PDA gebruiken tijdens het vliegen .
Geschiedenis

Het gebied van de EMS- technologie werd in 1968 opgericht door dr. John E. Pippin . Tijdens de jaren 1970 de Verenigde Staten ministerie van Defensie begonnen gebruik EMS -technologie voor ruimtemissies . EMS -technologie maakte veilige communicatie in de ruimte mogelijk . In de jaren 1980 begonnen EMS technologieën commercieel gebruikt . Vandaag EMS technologie wordt veel gebruikt . Bijvoorbeeld , EMS -technologie is verantwoordelijk voor de lucht -connectiviteit waarmee laptops en PDA's te werken , terwijl in de lucht .
Belang

Velen stappen
op het gebied van draadloze communicatie zijn het gevolg van EMS -technologie . Neem e-mail voor een voorbeeld . Veel bedrijven en academische instellingen vertrouwen op e-mail als de primaire methode voor communicatie . Als de dresscode op het werk is veranderd of uw college annuleert avondonderwijs , bent u waarschijnlijk het nieuws te horen van een e-mail . E-mail zou niet mogelijk zijn zonder EMS -technologie .
Overwegingen

EMS Technologies is het toonaangevende bedrijf voor EMS -technologie . Meer dan 90 procent van EMS technologie op helikopters door EMS Technologies . Forbe 's Magazine en The American Business Awards behoren tot organisaties die bijdragen EMS Technologies ' voor de samenleving hebben erkend . In 2007 won EMS Technologies The American Business Awards award voor beste klantenservice . Het bedrijf was een finalist in dezelfde categorie in 2008 en 2009 .
Soorten

Satcom
, defensie en ruimtevaart , vorming , wereldwijde tracking, hemel connect , en LXE zijn de verschillende EMS technologie . Elk type heeft een specifieke functie . Satcom is waarschijnlijk de meest voorkomende EMS- technologie commercieel gebruikt . Satcom maakt snelle data- communicatie , zoals e-mail en instant messaging , mogelijk .
Voordelen

Het uiteindelijke voordeel van de EMS -technologie is de veiligheid . Door meer verbonden communicatie gemakkelijker in noodgevallen . Bijvoorbeeld , als een kind vermist in een zeer bosrijke omgeving EMS technologie kan worden gebruikt om de omgeving te waarschuwen . Helikopters uitgerust met EMS -technologie kan de vlucht nemen om te proberen om het opsporen van het vermiste kind , vergroten van de kansen van het kind worden hersteld zonder te worden geschaad .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat zijn de gevaren van een on…
·Alternatieven voor de Sierra W…
·Hoe te netwerkshares Toegang o…
·Hoe maak je een Wireless LAN 
·How to Set Up een laptop om Wi…
·Hoe het opzetten van een Ad Ho…
·Welke soorten van Wireless WAN…
·Hoe te bekijken Open Wireless …
·Hoe te Draadloos inschakelen o…
  Related Articles
Hoe te Multicast & UPnP-technologie insc…
Hoe te WiMax -technologie gebruiken 
Wat is Bluetooth -technologie? 
Beschrijving van de Bluetooth-technologi…
Wat is Bluetooth draadloze technologie ?…
Draadloze communicatietechnologie 
Wat is Wireless LAN -technologie? 
Bluetooth draadloze technologie voor Win…
Over ZigBee Technologie 
  Netwerken Articles
·Hoe een Authenticatie Probleem met Ventr…
·Hoe Set Up UTStarcom Zonder Activering 
·Hoe kan ik vrienden Vernieuwen op Facebo…
·Wat is een PXE boot server? 
·Wat is de definitie van een Virtual File…
·Wat is een router Delay ? 
·USB Vs . Serial Modems 
·How to Set Up een 2Wire Gateway voor Wir…
·Hoe te zoeken welke server Uitgegeven Uw…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com