Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is Bluetooth -technologie?
PDA's , mobiele telefoons en computers zijn zeer belangrijke apparaten die ons werk en persoonlijke leven productief te houden . Het beheren van al deze apparaten kan soms een moeilijk proces als je ze moet aansluiten op kabels . Voordat je het weet , zijn er kabels over de plaats en verandert het in een grote puinhoop . Echter , kan de Bluetooth-technologie helpen om uw elektronische leven eenvoudiger en veel gemakkelijker . Functie

Bluetooth -technologie
wordt gebruikt als een communicatiemiddel tussen mobiele apparaten en diverse andere elektronica . Het elimineert de noodzaak voor het leggen van kabels . Bluetooth-apparaten zijn in staat om draadloos netwerk binnen een vast bereik van afstand . Enkele van de meest voorkomende vormen van apparaten die Bluetooth -technologie gebruiken om te communiceren binnen een WiFi- netwerk zijn computers , printers , mobiele telefoons en audiospelers .
Eigenschappen

meeste van de apparaten die hebben een ingebouwde Bluetooth- functies kunnen worden draadloos gecontroleerd . Bijvoorbeeld , kan hands - free headsets en mobiele telefoons werken in sync met elkaar . Je zult in staat zijn om een inkomend telefoontje op uw headset te beantwoorden door gewoon op een knop op het. Uw mobiele telefoon kan in je tas blijven tijdens je hele gesprek . Draadloze toetsenborden en muizen kunnen ook worden gebruikt om een ​​computer te besturen van het bureaublad . Navigeren door de verschillende toepassingen zittend op de bank in plaats van een bureaustoel .
Overwegingen

Hoewel Bluetooth -technologie zorgt voor een draadloze toegang tot een groot aantal apparaten , de functie kan moeilijk te werken op keer . Afhankelijk van het type van de Bluetooth- apparaten die u gebruikt , kan het hele proces van het koppelen ze met elkaar een lange en vermoeiende ervaring zijn . Af en toe , zal Bluetooth-apparaten synchroon te verliezen met hun samenwerkingsverband apparaat . Als dit gebeurt , moet u de stappen te nemen om hen om elkaar weer herkennen .
Waarschuwing

Bij het gebruik van Bluetooth -technologie met uw persoonlijke elektronische apparaten , zorg ervoor dat ze veilig . In het begin stadia van het opzetten van de Bluetooth-verbinding en koppelen ze met elkaar , zet een wachtwoord geïnitieerd functie . Hiermee wordt voorkomen dat onbevoegden toegang krijgen tot uw apparaat . Het is ook een goed idee om de Bluetooth-functie volledig uit te schakelen wanneer u hem niet gebruikt .
Voordelen

Gebruik Bluetooth-adapters
voor oudere elektronische apparaten om te zetten in een draadloos apparaat . Elimineer een puinhoop van draden en neaten up van uw werkruimte met Bluetooth -technologie . Als u eigenaar bent van een Bluetooth - enabled mobiele telefoon of PDA , gebruik deze functie om belangrijke informatie snel te communiceren met anderen . Uitwisseling contactgegevens en foto's door de overdracht of het ontvangen van de gegevens via Bluetooth -technologie . Zodra u toegang tot een computer te krijgen , gewoon synchroniseren van de gegevens om uw gegevens bijgewerkt en actueel te houden .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Zelfgemaakte WiFi Antenne 
·802.11 Wireless LAN Fundamenta…
·Problemen met een Trendnet TEW…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Factoren die van invloed draad…
·Hoe om te controleren voor Ill…
·Wireless LAN standaarden 
·How to Set Up Draadloos intern…
·De basis voor het opzetten van…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Hoe om te weten of iemand gebruik van he…
Is er een manier om gebruik Wireless Rou…
  Netwerken Articles
·Hoe je het geheugen op een HP MediaSmart…
·Hoe te Cisco DHCP gebruiken voor Avaya P…
·Waarom heb ik een Broadband Card Als mij…
·Hoe maak je een Netgear WGR614 v6 Router…
·Hoe maak je een CC Proxy gebruiken 
·Hoe te versturen Bulk Email One Email op…
·Hoe de Wi - Fi Service Provider zoeken i…
·Hoe maak je verbinding met een draadloze…
·Hoe je DHCP Repair voor Windows 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com