Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoeveel kost een Wireless Internet Adapter Kosten?
Draadloze netwerken is uitgegroeid tot een nietje van computergebruik in de 21e eeuw , met laptop en desktop-gebruikers zowel het snijden van de kabels tussen de computer en de router . Als draadloze netwerken woekert , hoewel, eigenaars van sommige oudere machines kunnen zich buitengesloten voelen van de draadloze revolutie . Met een eenvoudige en goedkope adapter , hoewel, kan vrijwel elke computer draadloos - netwerk ingeschakeld . Functie

Draadloze netwerken
werkt op vrijwel dezelfde manier als beveiligde draadloze telefoons , radio's en televisies . Met behulp van een standaard ( 802,11 ) door het Institute of Electrical and Electronics Engineers ( IEEE ) ingesteld , draadloze adapters te sturen gegevens tussen de computer en de router via radiogolven . Verschillende versies van de standaard ( zoals 802.11b , g of n ) gebruik van verschillende transmissie methoden en compressie algoritmen om gegevens bij hogere snelheden .
Soorten

Wireless
netwerkadapters zijn overal verkrijgbaar in verschillende soorten . Desktop gebruikers kunnen bijvoorbeeld goed geschikt voor de PCI- adapter , specifiek ontworpen om in een beschikbare sleuf in de computer . Deze adapters over het algemeen trekken stroom van de voeding van de desktop 's , met behulp van een grote externe antenne aan sterke signalen communiceren met routers . PCMCIA adapters , daarentegen , zijn uitsluitend ontworpen om te passen in de uitbreidingssleuf van oudere laptops , soms met behulp van een externe antenne om ook sterke radiogolven ( PCMCIA adapters met interne antennes bereiken hetzelfde doel , maar met lagere radio de macht ) te produceren . Veruit de meest populaire , echter, is de Universal Serial Bus ( USB ) adapter; ontworpen om gewoon in de USB poort van een computer , deze kleine en makkelijk te gebruiken adapters werken met zowel laptops of desktops en in het algemeen te ondersteunen plug - en - play -functionaliteit op zowel Windows- als Mac-computers .
Eigenschappen

draadloze netwerkadapters
houden aan de IEEE 802.11-standaard , hoewel verschillende versies van deze norm mogelijk maken hogere snelheden . De versie wordt aangeduid met een kleine letter aangebracht op het einde van de standaard naam, de eerste versie van het protocol , " A ", wordt aangeduid als 802.11a . In het algemeen , hoe later de brief valt in het alfabet , de meer geavanceerde versie van het protocol : 802.11g , bijvoorbeeld , ondersteunt snelheden tot 54 megabit per seconde ( 54 Mbps ) . De nieuwere 802.11n versie gebruikt echter multi-stream technologie om die snelheid te verdubbelen tot 108 Mbps .
Voordelen

Draadloze netwerkadapters
houdt een aantal voordelen. Niet het minst van deze voordelen is de toegenomen mobiliteit , door het vrijmaken van een laptop van zijn Latijn tot een internetverbinding , is een echt draadloos ervaring mogelijk gemaakt . Daarnaast kan desktop computers overal worden geplaatst in een huis zonder de noodzaak voor ingewikkelde bedrading banen , boren en kronkelen ethernet kabels langs plinten . Tot slot , draadloze adapters uit te wissen de fysieke beperkingen van een bedrade router door waardoor tot 254 simultane draadloze verbindingen op een enkele router .
Overwegingen

Draadloze netwerkadapters
variëren sterk in prijs , vaak variërend van zo laag als $ 10 tot meer dan $ 100, afhankelijk van de versie van de 802.11- protocol ondersteund en prototype van de adapter . USB draadloze adapters zijn over het algemeen de minst dure , bij sommige modellen van 802.11g- adapters verkopen bij de grote retailers voor $ 9,99 . Een meer typische 802.11n adapter van een naam - merk fabrikant kan kosten dichter bij de $ 50. Modellen ontworpen voor semi - permanente installatie , zoals PCI -adapters , zijn beschikbaar tegen een hogere kostprijs , met de nieuwste en meest krachtige versies topping $ 100.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hardware Netwerk Tutorial 
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je een Cisco Aironet …
·Hoe Hook Up Wired en Wireless …
·Hoe de beveiliging inschakelen…
·Hoe te verbinden DirecTV naar …
·Hoe kan ik een Linksys WAG200G…
·How to Set Up AirPort Wireless…
·Hoe laag draadloze signalen op…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Vergeten wachtwoorden Zoek in een…
·Waarom heeft een fax Werk op een DSL- li…
·Hoe te bekijken een IP Camera 
·Zal een D - Link DNS - 321 Run op een Ma…
·802.11B Speed ​​Vs . 802.11G Speed ​​
·Hoe te openen een Home Computer Webcam V…
·Definieer Gprs 
·Waarom is mijn Charter internet traag ? 
·Hoe maak je een Belair 200 gebruiken om …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com