Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe laag draadloze signalen op Adapters Verbeter
Draadloos netwerk adapters zijn apparaten in computers die in staat zijn om verbinding te maken met draadloze signalen voor toegang tot het internet of een lokaal netwerk geïnstalleerd . In tegenstelling tot Internet -verbindingen die worden opgezet met draden , draadloos internet snelheden zijn grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van het signaal dat de netwerkadapter ontvangt . Lage signaalsterkte kan de internet langzaam of zelfs lopen leiden tot een verbinding met in uit te snijden en . U kunt het signaal van draadloze adapters gekregen om Internet prestaties te verhogen stimuleren . Wat je nodig hebt
draadloze repeater
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verplaats de computer met de draadloze adapter dichter bij de draadloze router of draadloos toegangspunt . Vergelijkbaar met een autoradio , hoe verder een draadloze adapter is van de router die is het verzenden van een Wi - Fi-signaal , hoe zwakker de signaalsterkte neigt te zijn . Kopen van 2

Verwijder fysieke obstakels tussen de computer en router . Dingen zoals meubels , muren en deuren kan draadloze signalen te verminderen . Als je niet kan uw computer rechts te bewegen naast de router , verwijder obstructies te helpen stimuleren het signaal van uw adapter .
3

Opzetten van een draadloze repeater halverwege tussen de router en de computer . Een draadloze repeater is een apparaat dat neemt in de draadloze signalen en stuurt ze terug met meer kracht , effectief verhogen van het bereik van een router .
4

Werk het stuurprogramma voor uw draadloze adapter kaart. Drivers zijn software pakketten die een computer hoe een bepaald stuk hardware te gebruiken vertellen . Nieuwe drivers kan helpen uw computer te gebruiken de draadloze kaart effectiever . Om te zoeken naar nieuwe drivers , ga dan naar de website van uw draadloze fabrikant van de kaart . Downloaden en uitvoeren van een driver te installeren bestand en herstart uw computer om de nieuwe drivers te activeren.
5

Verhoog de ​​kracht gewijd aan uw draadloze adapter . Als draadloze kaarten voldoende vermogen niet worden gegeven , kan de signaalsterkte zwakker zijn. Wijzig de energie-instellingen door te klikken op ' Start ', ' Configuratiescherm ', ' Systeembeheer ', ' Computerbeheer "en vervolgens" Device Manager . " Zoek in de lijst voor " Network Adapters ", klik op de " + "-teken , en klik met de rechtermuisknop op uw draadloze kaart en selecteer "Eigenschappen . " Klik op het tabblad " Geavanceerd " , klik vervolgens op " Zendvermogen . " Stel de " Value " field drop-down op de hoogste stand en klik op "OK . "

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Aanbevolen Internet Routers vo…
·Welk type van de draadloze tra…
·Hoe ver WiFi Hotspots Reach ? 
·Hoe je Bluetooth op de Lenovo …
·Hoe je Wireless Range Openen 
·Hoe de Gemiddelde RSSI Bereken…
·Hoe kan ik een draadloze adapt…
·Hoe maak je een Wireless Chips…
·Hoe maak je draadloos configur…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is het protocol RARP ? 
·Hoe te configureren BSNL Breedband 
·Hoe maak je een Mac -computer verbinding…
·Ideeën voor VMware Infrastructure 
·Hoe maak je een Wireless Gaming netwerk …
·Wat is het verschil tussen PBX & Centrex…
·Hoe sluit ik een draadloze router om een…
·Hoe kan ik mijn stem lager op Ventrilo 
·Wat zijn verschillende soorten van draad…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com