Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe maak je een Mac -computer verbinding maken met een Windows -computer
Als u een Mac- computer aansluiten op een Windows-computer , moet u een kleine computer netwerk te creëren . Een paar stukken van hardware zijn noodzakelijk , maar er is geen extra software nodig . Als u uw computer software kan upgraden en gebruik maken van een meetlint en hamer , kunt u dit project te voltooien . Wat je nodig hebt
categorie 5 of 6 kabel voor zowel computers in de juiste lengtes
1 netwerk hub /switch
Netwerk (NIC ) in elke computer
Wire brads om kabel vast te zetten aan muren en vloerdelen
Toon Meer Aanwijzingen
1 Het gebruik van teveel kabel zal vertragen uw netwerk .

Bereken de lengte van de kabel die u nodig heeft door het meten van de afstand tussen de computers . Realiseren van de kabel mag niet worden uitgevoerd in een rechte lijn . Zo zal kabel loopt over een deur een gemiddelde lengte van 16 meter nodig ; zeven voeten op en neer de zijkanten van het kozijn en twee voeten over de bovenkant . Figuur een gemiddelde lengte van drie meter te gaan van het bureaublad naar de vloer als de computer zit op een bureau . Kopen van 2

Controleer of beide computers hebben een netwerkinterfacekaart ( NIC ) of een Ethernet-kaart . De meeste computers worden geleverd met een netwerkkaart is geïnstalleerd , maar NIC's kunnen worden gekocht en toegevoegd indien nodig .

Op de Mac , selecteert u het Apple-menu , " Over deze Mac ", " More Info " " Netwerk " en " Locations . " Als je " ingebouwde Ethernet , " je hebt de benodigde hardware .

Vanaf de PC Desktop , klik met de rechtermuisknop op het menu " Eigenschappen" openen . Selecteer " Hardware ", " Device Manager " en " Network Adapters" en klik op het groene pictogram om die sectie uit te breiden . Het zal een lijst van alle NIC en het modelnummer .
3 Elke gedeelde hardware component moet worden aangesloten op de hub .

Vergelijk merken en prijzen van hubs bij uw plaatselijke grote doos te slaan . Diverse fabrikanten hebben modellen die een router , firewall , DHCP-server en andere functies zijn . Deze eigenschappen maakt uw computers gemakkelijker en veiliger en zal resulteren in een efficiëntere internetverbinding. Uw hub /switch nodig heeft om een verbinding haven bieden voor elke computer , voor uw internetverbinding hardware , alle gedeelde printers en andere hardware van de computers zal delen . Een vier - poort hub is de kleinste beschikbare , en vijf - port hubs zijn gemeenschappelijk.
4

Run je netwerkkabels van elke computer op de hub , het veiligstellen van de kabel aan op de muren , vloeren en andere fysieke structuren met draad brads .
5

Sluit de kabels aan op de hub volgens de instructies van de fabrikant . Beide computers moeten het netwerk signaal te detecteren en configureren van het netwerk . U zal een on-screen indicatie dat je verbonden bent krijgt .
6

Zoek de " Gedeelde documenten " map op uw Windows-computer . Windows-computers de map gedeelde documenten automatisch op het netwerk .
7

Vind de " Gedeelde documenten " map -netwerk met uw Mac met behulp van de " Go" pull down menu en selecteer " Network " en vervolgens "Gedeeld documenten . " Voer het Windows- wachtwoord in het pop - up box , en de computers zijn aangesloten .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe een IP- Locate 
·Hoe maak je een categorie 5 Pa…
·Hoe maak je een gebruikersnaam…
·Moeite met het verwerven van e…
·Toegang tot een Computer Repar…
·Hoe maak je een brug met twee …
·Hoe kan ik een fax ontvangen v…
·Hoe maak je een netwerkserver …
·Hoe te verbinden Cisco 2960 Sw…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Gemiddeld Network Hop Bereken 
·Hoe een ASA 5510 Failover converteren 
·Ethernet Vs . USB Speed ​​
·Hoe vindt u het MAC-adres van een netwer…
·Directe Link Protocol 
·Hoe te activeren IIS 
·Hoe maak je een Domain Controller te ver…
·Hoe maak je verbinding een D - Link DWL …
·Hoe maak je een netwerk op te bouwen met…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com