Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe maak je een netwerk op te bouwen met behulp van schakelaars op een Router Server
De meeste routers zijn weinig meer dan mini - servers die zijn aangesloten op een breedband- account en IP-adressen toe te wijzen aan netwerkcomputers . Terwijl meer geavanceerde routers extra taken , zoals het beheer van het netwerk pakketjes en traffic shaping te voeren , de primaire functie van elke router is hetzelfde - een internetverbinding delen onder vele computers . De meeste routers hebben echter een beperkt aantal havens , waarvan het aantal machines dat een verbinding kan delen beperkt . Echter , kunt u het netwerk met behulp van goedkope multipoort schakelaars aangesloten op een router uit te breiden . Wat je nodig hebt
CAT5 Ethernet -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
Expand Router netwerk met switches

Plaats 1 a multipoort schakelaar in de buurt van een groep computers die u wilt aansluiten op een router zonder voldoende poorten . Sluit de AC- adapter voor de schakelaar en steek de stekker in een beschikbaar stopcontact . Kopen van 2

Sluit een RJ - 45 Ethernet- netwerkkabel in Port " 1 " van de schakelaar . Steek het andere uiteinde van de netwerkkabel in de laatste haven , of de " Uplink " poort van de router .

Gebruik RJ - 45 Ethernet-kabel 3 tot computers op de switch . Sluit elke computer op het netwerk door het aansluiten van een RJ - 45 -kabel aan op de Ethernet-poort aan de achterkant van de PC naar lege poort op de switch . Als u nodig hebt om meer switches toe te voegen aan meer pc's op de router tegemoet te komen, sluit de kabel van de nieuwe schakelaar op de laatste poort van de voorgaande schakelaar . Netwerktechnici verwijzen naar deze methode als doorlussen . De meeste routers zijn geschikt voor maximaal 256 gelijktijdige computeraansluitingen . U kunt switches gebruiken om poorten op de router toe te voegen tot dat aantal - als uw breedbandverbinding kan volhouden dat veel gelijktijdige gebruikers
Verbind computers aan de router
4

Ga naar de eerste computer via de schakelaar aangesloten op de router . Klik op ' Start' en vervolgens ' Configuratiescherm'. In het Configuratiescherm , klik op de " Network and Sharing Center " link.
5

Klik op " Adapterinstellingen wijzigen . " Nadat het nieuwe venster verschijnt met de rechtermuisknop op " Local Area Network , en klik op ' Eigenschappen ' in het popup- menu .

Klik 6 " Internet Protocol versie 4 ( TCP/IPv4 ) " in het netwerkprotocol lijst, en klik op de knop "Eigenschappen " aan de onderkant van het venster .
7

Klik op en activeer de optie ' automatisch een IP -adres " , klik op" OK . " Wacht enkele seconden voor de computer aan te sluiten op de DHCP-server op de router en een IP -adres te verkrijgen .
8

Start een webbrowser . de computer maakt verbinding nu met het internet via de router met de schakelaar . Je kunt bladeren door de web als je normaal zou doen op elke computer rechtstreeks op een breedbandmodem verbonden . Sluit andere computers op de router en internet als dat nodig is.

Previous: Next:
  routers
·Lag Protocol 
·Verschil tussen Internet Switc…
·Mijn Mac zal geen verbinding m…
·D - Link Gaming Router Tricks 
·Help met een router installere…
·Hoe de WEP Passkey zoeken op e…
·Hoe kan ik Problemen met een W…
·Hoe te DCHP uitschakelen op ee…
·Hoe maak je Voeg een Linksys W…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een gids in het FTP Verander…
·Hoe te Connect SFP naar GBIC 
·Mijn Draadloos internet werkt niet op mi…
·Hoe kan ik compileren een Ethernet -stuu…
·Hoe je Wireless Extenders configureren 
·Het instellen van de startpagina in Micr…
·Hoe je Macintosh OS X clients verbinding…
·Hoe te verbinden met een draadloos netwe…
·Mijn Atheros netwerkkaart maakt geen ver…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com