Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Mijn Draadloos internet werkt niet op mijn laptop Anymore : ? Wat moet ik doen
De meeste laptop gebruikers vertrouwen op hun computer een draadloze internetverbinding als gevolg van draagbare karakter van een laptop . Draadloze verbindingen kunnen stoppen met werken als gevolg van hardware storingen , onjuiste instellingen of onverenigbaarheid met de nieuwe software . Gelukkig , Windows biedt verschillende opties die u kunnen helpen een draadloze verbinding van je laptop op te lossen. Als uw draadloze verbinding verbroken niet meer te repareren , kunnen verschillende andere opties van uw laptop online te krijgen . Isolatie

Voordat u de draadloze verbinding van uw laptop vast te stellen, is het belangrijk om te controleren of er een probleem is . Poging om uw laptop aan te sluiten op een andere router , bijvoorbeeld bij een openbare Wi - Fi- hotspot , of het aansluiten een andere laptop op dezelfde router , zal ervoor zorgen dat uw laptop niet goed werkt . Het is ook belangrijk om te controleren of alle draadloze schakelaars op uw laptop worden overgeschakeld naar de " On " positie . Je moet ook proberen te verbreken en opnieuw te verbinden met uw huidige draadloze netwerk in de " Beschikbare netwerken " menu , die toegankelijk is vanaf de draadloze pictogram in het Windows-systeem pictogramgebied .
Update Drivers
< br

Nieuwe software > of apparaten die u in uw computer hebt geïnstalleerd, kan onverenigbaar zijn met de draadloze adapter van uw laptop . U kunt nieuwe hardware drivers voor uw draadloze adapter te installeren om ervoor te zorgen dat het compatibel is met de nieuwste hardware en software . Bezoek de website van uw laptop fabrikant en zoek de sectie ondersteuning om de juiste stuurprogramma's voor uw apparaat. Downloaden en uitvoeren van de driver installer , start de computer opnieuw .
Problemen

Windows
bevat een netwerkadapter probleemoplosser die kan zoeken naar en reparatie voorkomende problemen met uw draadloze adapter van de computer . U kunt Windows ' probleemoplossers openen van het hoofdstuk ' Problemen oplossen ' van het bedieningspaneel van uw computer . Selecteer " Network Adapter " om te scannen op problemen met de computer netwerkadapter . Windows zal automatisch vinden en problemen te herstellen indien mogelijk. Als Windows de problemen niet kan repareren , is uw draadloze netwerkadapter waarschijnlijk gebroken .
Vaste verbinding

Bijna alle laptops zijn voorzien van een Ethernet-verbinding die u kunt gebruiken om verbinding te maken met de internet via een bekabelde verbinding . U kunt uw laptop aan te sluiten door de stekker van het ene uiteinde van een Ethernet -kabel aan op de Ethernet-poort van uw laptop . Steek het andere uiteinde van de kabel aan op een beschikbare Ethernet-poort op de achterkant van uw draadloze router . Je computer moet automatisch verbinding met het internet via de router .
Wireless Adapter

Als u wilt doorgaan verbinding met het internet draadloos , kunt u de aanschaf van een externe draadloze Ethernet adapter . Externe adapters aansluiten op een USB- poort op uw computer om draadloze netwerkvoorziening bieden . U kunt een externe adapter te configureren met de hulpprogramma's die bij de adapter of met Windows draadloos netwerk configuratie gereedschap kwam .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een USB Wireless A…
·Wat is het 802.11G Wireless & …
·Hoe te delen OpenOffice op een…
·Hoe maak Thuis netwerken Met O…
·-Technologie die kan sturen ge…
·Waarom mijn draadloze signaal …
·Hoe maak je een Wireless Toega…
·Hoe kan ik een laptop Get te P…
·Hoe te verbinden mijn draadloo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een Inspiron 1525…
·Hoe maak je een Tight VNC Password Reset…
·Hoe stel ik WEP-beveiliging voor mijn Ac…
·Hoe maak je een SOHO VoIP Systeem 
·Voordelen & Nadelen van Cisco VoIP 
·Hoe het opzetten van WiFi Hotspots 
·Waarom we Network Computer Together 
·Hoe je bestanden met behulp van een Belk…
·Hoe je erachter Fake 's op Facebook 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com