Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is het 802.11G Wireless & Hoe ver kan het gaan ?
De standaarden voor draadloze netwerken hebben alle code 802.11 , gevolgd door een letter . De 802.11g- aanbevelingen zijn de meest geïmplementeerde tot nu toe en zijn grotendeels verantwoordelijk voor het maken van Wi - Fi-netwerken populair onder particuliere consumenten . Bereik

Wi - Fi routers en draadloze netwerkadapters
hebben allemaal een radiozender en-ontvanger . Deze apparaten hebben een beperkte range als hun ontwerp maakt gebruik gekozen voor hun betaalbaarheid apparatuur. De belangrijkste markt voor de 802.11g standaarden was de elektronica consument thuis . Elke zender zendt een signaal uit in alle richtingen , met het signaal tot een afstand van 300 meter.
Blokkeren Objecten

De draadloze router bereikt haar beste prestaties over afstand buiten . Dit komt omdat een huis heeft een aantal obstructies , zoals meubels , wanden en deuren , onder anderen . Een andere complicatie van de prestaties van 802.11g apparatuur interferentie . De standaard werkt op een frequentie van 2,4 gigahertz . Deze frequentie wordt ook gebruikt door een aantal draadloze huishoudelijke apparaten , zoals draadloze toetsenborden en draadloze telefoons . Magnetrons ook interfereren met het signaal van de Wi - Fi- zenders . Vanwege deze factoren , het effectieve bereik van een 802.11g -zender is 120 voet binnen .
Data Rates

De datasnelheid van een draadloos netwerk wordt gemeten in megabits per seconde ( geschreven als Mbps ) . Dit is het aantal bits dat kan gaan van de zender naar een ontvanger in een nabijgelegen tweede , gedeeld door 1000 . De 802.11g- systeem reduceert de datasnelheid over afstand . Als de specificatie van een router zegt dat het kan een datasnelheid van 24,7 Mbps te bereiken en heeft een bereik van 300 voet , betekent dit niet dat het kan overbrengen 24,7 Mbps tot maar liefst 300 meter. De kop datasnelheid slechts een maximum van 50 voet buiten en minder dan de helft van die binnenshuis bereikt . Grotere afstand de gegevenssnelheid daalt tot 19,4 Mbps op een afstand van 100 voet en 4,9 Mbps 200 voet . Op 300 voet , de data doorvoersnelheid is slechts 0,9 Mbps . Deze cijfers zijn allemaal voor outdoor prestaties . In werkelijkheid , de 0.9 Mbps snelheid bereikt slechts op 120 meter of minder binnenshuis afhankelijk van het aantal blokkerende objecten of storende apparaten in huis .
Compatibiliteit

De makers van achteruit de 802.11g standaarden prioriteit compatibiliteit met hun vorige WiFi aanbevelingen , 802.11b . Er werd geoordeeld dat de consumentenmarkt minder geïnteresseerd in Wi - Fi- systemen zou zijn als de levensduur van elk product werd beperkt door de vooruitgang in de technologie . Om verenigbaar te zijn met de eerdere systeem , 802.11g zenders moeten in staat zijn de aanwezigheid van een 802.11b apparaat te detecteren en hun procedures aanpassen. Dit betekent dat de aanwezigheid van een 802.11b apparaat binnen het bereik van een 802.11g inrichting drastisch vermindert de prestaties . De top doorvoersnelheid van 24,7 Mbps daalt tot 14,7 Mbps of 11,8 Mbps . Dit is echter nog betere prestaties dan de 802.11b systeem , die alleen kan geven doorvoersnelheid van 5,8 Mbps van dichtbij . De lange reeks van 0,9 Mbps blijft hetzelfde in de aanwezigheid van een 802.11b -apparaat .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te verwijderen Toshiba Con…
·Hoe te verbinden Netgear te 2W…
·Soorten Wireless LAN Technolog…
·Hoe om erachter te komen een d…
·Hoe u uw computer Maak een Wir…
·Hoe maak je een Wireless Zero …
·Wireless Router Network Storag…
·Hoe maak je draadloos configur…
·Hoe kan ik een Linksys WRT310N…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
  Netwerken Articles
·Nadelen van Ethernet- bekabeling 
·Hoe te netwerken Debug 
·Wat is een RosettaNet PIP ? 
·Hoe maak ik een SSL Certificaat op Windo…
·Hoe u een proxy gebruiken om IP-Change 
·Wat zijn de Comcast DNS-servers voor Flo…
·Hoe kan ik een Linksys Wireless router c…
·Hoe de Subnetmasker Bepaal Van een IP-ad…
·Hoe maak je Remote Access een computer a…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com