Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe te verbinden Netgear te 2Wire
2Wire produceert een aantal verschillende modems voor gebruik in DSL en glasvezel- netwerken . De meeste van deze modellen worden geleverd met ingebouwde draadloze netwerken , maar sommige , zoals de 2Wire 2071 , niet doen . In dat geval , als je wilt een draadloze verbinding , moet je een draadloze router om uw 2Wire verbinden . Netgear maakt een reeks van draadloze routers die je kunt gebruiken om verbinding te maken met uw 2Wire modem . Instructies
1

Stel de Netgear router up naast je 2Wire breedbandmodem . Steek een uiteinde van de netadapter die bij uw Netgear kwam in het apparaat , en het andere uiteinde in de muur .

Plaats 2 het ene uiteinde van de Ethernet- kabel die bij de Netgear kwam in de aansluiting "Internet " op de rug . Op de meeste modellen , dit is meestal groen . Steek het andere uiteinde van de Ethernet- kabel aan op de achterkant van de 2Wire modem in de verbinding met het label " Computer . " Op de 2071 -model van 2Wire , dit is geel .

Kracht 3 up van uw Netgear router . Kijk naar de statuslampjes aan de voorkant van de Netgear . Als de router is aangesloten op het modem , het Internet lampje op de voorkant brandt constant groen .

Steek 4 ene uiteinde van een Ethernet -kabel aan op de netwerkpoort van de computer . Steek het andere uiteinde in een van de vier aansluitingen aan de achterkant van de Netgear . Opstarten van uw computer
5

Open een webbrowser en ga naar het volgende adres : . " Http://192.168.1.1 " . Dit is de standaard router adres voor Netgear routers .
6

Voer desgevraagd de gebruikersnaam " admin " en het wachtwoord " password " op de prompt . Dit is de standaard admin en wachtwoord voor Netgear routers . U kunt deze informatie ook op een sticker op de router of in de handleiding die bij uw Netgear kwam vinden .
7

Klik op " Yes " wanneer de router vraagt ​​of je wilt het uitvoeren van Setup Wizard . De router zal dan controleer je internetverbinding en configureert zichzelf adequaat . Beantwoord de resterende vragen in de Setup Wizard .
8

Klik op " Wireless Configuration" in het hoofdmenu . Hier kunt u de standaard SSID ( netwerknaam ) van uw router van " NETGEAR " te veranderen naar iets anders. U kunt ook een wachtwoord instellen voor uw draadloze netwerk .
9

Sla de wijzigingen in het configuratiebestand . Verlaat de router .

Test 10 uw draadloze verbinding met de Netgear met een draadloos apparaat . Wanneer hierom wordt gevraagd , voert u de gebruikersnaam en het wachtwoord uit stap 7 .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je verbinding met een…
·Welke apparaten vereisen Mobil…
·Verbinding maken met Security-…
·Hoe Sluit een Access Point met…
·Hoe maak je verbinding een Win…
·Hoe maak je een Wi - Fi -anten…
·Hoe PC naar PC Adhoc Connectio…
·Hoe maak je een USB Wireless A…
·Wat is IAPP in Netwerk ? 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe to Wire Xantrex Network Terminators 
·Hoe maak je verbinding een Belkin router…
·Hoe je IP -adres online te controleren 
·Hoe kan ik een server achter een Cisco f…
·Hoe te Tangelo Fruit Pie Zorg 
·Hoe je Limewire poorten blokkeren met mi…
·Wat zijn FTP Downloads ? 
·Wat is een onboard LAN? 
·Hoe te OpenWRT Flash naar DD - WRT 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com