Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> routers >> Content
Hoe je Limewire poorten blokkeren met mijn Linksys
Peer - to-peer ( P2P ) verkeer kan absoluut verlamde uw netwerk . In het algemeen zal een P2P client zoals LimeWire zowel uw upload verzadigen en download bandbreedte tegelijk . Bovendien , deze klanten zijn berucht voor het feit dat tal van hoeveelheden van zowel illegale en schadelijke bestanden . Het goede nieuws is dat je kunt dit soort verkeer te blokkeren door het blokkeren van de communicatiepoorten die LimeWire gebruikt . Als u een Linksys router gebruiken om de internetverbinding op uw netwerk wilt delen , kunt u de interne configuratieprogramma gebruiken om geblokkeerde poorten te beheren . Instructies
1

Open een webbrowser , zoals Internet Explorer of Mozilla Firefox .

Type 2 " 192.168.1.1 " in de adresbalk en druk op de " Enter " toets . Deze laadt een pagina die vraagt ​​om een gebruikersnaam en wachtwoord .

Type 3 in uw gebruikersnaam en wachtwoord als u eerder hebben vastgesteld een. Als dit de eerste keer dat u de configuratie manager hebt geopend of als u een gebruikersnaam of wachtwoord niet hebt gemaakt , laat de " Username " veld leeg en type " admin " in het veld " Password " . Klik op de knop " OK " om de inloggegevens te dienen .
4

Klik op de tab " Access Restrictions " bovenaan . Dit laadt een internetverbinding beleid management tool .
5

Klik op " Enable " en typ " Block LimeWire " in het vak " Enter Policy Name" .

Click 6 de " Lijst bewerken van pc's " knop . Dit breidt een paragraaf getiteld " Lijst van de PC 's" met diverse velden . Ga naar de onderkant van de sectie om het veld " IP-bereik 01 . " Type " 100 " in het eerste vak en de " 149 " in het tweede vak , en druk vervolgens op de "Save Settings " knop .
7

Blijf op de tab " Access Restrictions " en scroll naar beneden om de sectie " Services Geblokkeerd ' . Klik op de knop " Toevoegen /Dienst bewerken " . Dit opent een dialoogvenster waarmee u de poorten die u wilt blokkeren toe te voegen .

Type " LimeWire TCP " 8 in het veld " Service Name " , en klik op het drop - menu naast " Protocol " en selecteer " TCP . " Typ " 6346 " in zowel de vakjes naast " Port Range . " Druk op de " Add " service knop om op te slaan . Dit voegt " LimeWire TCP " naar de " toegestane lijst " standaard .

Blader
via de "Allowed List " en klik op " LimeWire TCP " te markeren en klik vervolgens op de pijl naar rechts om het te verplaatsen naar de lijst met geblokkeerde .

Type 9 " LimeWire UDP " in het veld " service Name " , en klik op het drop - menu naast " Protocol " en selecteer " UDP . " Typ " 6346 " in zowel de vakjes naast " Port Range . " Druk op de " Add " service knop om op te slaan . Dit voegt " LimeWire UDP " naar de " toegestane lijst " standaard .

Blader
via de "Allowed List " en klik op " LimeWire UDP " te markeren en klik vervolgens op de pijl naar rechts om het te verplaatsen naar de lijst met geblokkeerde .

Druk 10 " Apply " om het dialoogvenster " Add \\ Bewerken Services " te sluiten , en klik vervolgens op de "Save Settings " knop aan de onderkant van de " Access Restrictions " pagina . U kunt dan sluit de Linksys configuratieprogramma .

Previous: Next:
  routers
·Hoe kan I Bridge een Westell 6…
·Hoe maak je een Netgear router…
·Gerouteerd Netwerken Voordelen…
·Opening Havens in Netgear 
·Hoe maak je een Cisco Catalyst…
·Hoe te herstellen van een Belk…
·Netgear WNR2000 Hookup Help 
·Hoe te configureren mijn 3Com …
·Hoe te Verbind uw router te Zy…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe om websites te blokkeren op een Rout…
·Hoe te Lower Mijn Ping in een MW2 PC 
·Hoe het opzetten van een draadloos netwe…
·Wat zijn de snelste snelle internetverbi…
·Hoe maak je een Wireless Printer toevoeg…
·How to Set Up een computer Business Serv…
·De voordelen van T - glasvezelbekabeling…
·Over Satellite Imagery 
·Hoe maak je een Free Registry Fix-progra…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com