Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
How to Set Up een computer Business Server
Bedrijven vertrouwen op computers voor zo ongeveer alles tegenwoordig. Teneinde het maximaliseren van hun investeringen in technologie , zelfs kleine bedrijven vertrouwen op een of meer servers in hun netwerk . Grotere bedrijven hebben vaak meerdere servers op verschillende taken, zoals authenticatie , opslag van bestanden , database- opslag , websites , etc.Years geleden , het opzetten van een server voor uw bedrijf was een zeer ingewikkelde klus te behandelen , maar met de technologie steeds gebruiksvriendelijker over de jaar , het opzetten van een server is niet helemaal het karwei het vroeger was. Wat je
Computer Noodzaak om op te treden als een server
ethernetkabels
Netwerk switch
Server software
Toon Meer Aanwijzingen
1

Beslis welke wordt u met behulp van uw server voor . Verschillende taken vereisen verschillende specificaties . Zo zal een server wordt gebruikt om Microsoft Active Directory lopen niet te worden zo robuust als een server die wordt gebruikt voor het streamen van audio en video over het netwerk . Evenzo kan een file server nodig hebben om een grote hoeveelheid opslagruimte hebben terwijl een applicatie server nodig heeft om meer RAM-geheugen en rekenkracht hebben .

Als je eenmaal hebt besloten op welke taak of taken , zal uw server uit te voeren , u kunt een server die de aanbevolen vereisten voldoet aankoop . kopen van 2

installeren van uw server besturingssysteem . De meest voorkomende besturingssystemen zijn Windows Server , UNIX , GNU /Linux en Solaris . Als het kiezen van UNIX of GNU /Linux , zul je ook moeten beslissen over welke distributie van de software die je gaat gebruiken . Ook Windows Server heeft veel verschillende aanbiedingen en op maat van kleine en middelgrote ondernemingen passen , datacenters , webservers en grote bedrijven .

Elk besturingssysteem zijn eigen procedure voor het installeren van de software heeft . Als u nodig een installatiewizard die u door het installatieproces dan is het raadzaam dat u een besturingssysteem zoals Windows Server of een van de meer gebruiksvriendelijke GNU /Linux distributies zoals Ubuntu of Red Hat gebruiken .
< br > 3

Configureer uw server voor haar verantwoordelijkheid . De volgende stap in het opzetten van uw server zou zijn om het te configureren voor de taak het gaat presteren . Windows Server heeft een eenvoudige wizard waarmee je kiezen welke taak je server zal ondernemen en dan loopt u door het configuratieproces te vragen een minimale hoeveelheid vragen aan de server aan te passen aan uw organisatie .

Als u gebruik maakt van een van de andere besturingssystemen , kan het nodig zijn om specifieke software te downloaden voor de taken van de server zal presteren verwerken .
4

Sluit uw server op het netwerk . Steek de Ethernet- kabels in Netwerkinterfacekaarten van uw server ( NIC ) . De meeste servers hebben meerdere netwerkkaarten voor redundantie , dus zorg ervoor dat ze allemaal met elkaar verbonden . Het andere uiteinde moet worden aangesloten op uw netwerk switch . Andere computers , zowel werkstations en andere servers , moet worden aangesloten op de schakelaar of schakelaars . Dit laat alle computers op het netwerk om te communiceren met elkaar .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe te Connect NAS naar Boxee 
·Hoe te verzenden Remote Reboot…
·Het verschil tussen RG6 & CAT5…
·Hoe maak ik een extranet 
·Hoe maak je een AD Account & M…
·Lijst van Atheros G draadloze …
·SBS 2003 is geen verbinding ma…
·Hoe maak je een VLAN netwerk t…
·Hoe te verbinden Windows Vista…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een Omni Antenna Merk 
·Doel van een intranet 
·Hoe u een proxy gebruiken op OpenDNS 
·Voordelen en toepassingen van Communicat…
·Hoe maak je een router met Comcast Cable…
·Hoe maak je een netwerkverbinding in Win…
·Wat is veiligheid SES op een Linksys ? 
·Hoe Hook Up draadloos High Speed ​​Inter…
·Hoe maak je een D - Link ADSL router con…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com