Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Het verschil tussen RG6 & CAT5 Coax
De twee primaire kabels gebruikt in de moderne thuis-en zakelijke netwerken zijn Radio Guide 6 - RG6 - en categorie 5 , of CAT5 . Beide hebben verschillende taken , even belangrijk . De verschillen tussen de twee beschrijft de taken elk gevraagd uitvoeren . Deze kabels zijn fundamenteel anders in de bouw , bandbreedte , en het type verbinding. Zonder een of de ander , het netwerk niet. RG6

Een vorm van coaxiale kabel , RG6 maakt gebruik van een solid- core- 18 - gauge centrum dirigent . Rond deze geleider is een witte plastic diëlektrische mantel , isoleren van de dirigent van het gevlochten en folie schilden . Deze schilden beschermen de gevoelige signalen reizen op de binnenste geleider van elektromagnetische en radiofrequente interferentie . De aansluiting bestaat uit de centrale geleider en de kraag . De middelste pin draagt ​​het signaal , terwijl de kraag de grond schept .
CAT5 ( Ethernet ) op Twitter

Ethernet-kabels zijn gestrand draden , die elk signaal en timing informatie . Gevormd van getwiste paren binnen een belangrijke buitenmantel , elke koppeling is nodig om het signaal te krijgen van punt tot punt . Deze kabel wordt geleverd in twee soorten ; afgeschermde twisted pair - UTP - en shielded twisted pair , of STP . Hoewel de wendingen in UTP neiging om interferentie te ontkennen , zijn gebrek aan afscherming maakt het iets gevoeliger voor EMI en RF-interferentie . Afgeschermde paren meestal voorzien van een folie schild over elk paar , waardoor verbeterde weerstand tegen inmenging van buitenaf . Een vergrendelde RJ - 45 plastic connector aan het eind , vergelijkbaar met een grotere telefoon - stijl jack , verbindt netwerkapparaten samen .
RG6 Netwerk Functies

Deze kabels normaal dragen het netwerk signaal van lokale verdeelkast van de dienstverlener in het huis of bedrijf , aan de kabelmodem . Coaxiale kabels hebben bandbreedte ruim boven die nodig is om het signaal van de verdeelkast in het huis te dragen . Goed gebouwd , deze kabels zijn weerbestendig en de meeste zijn directe begraving staat .
CAT5 Taken

Categorie
5 kabels van de uitgang van modems voor netwerk routers of schakelaars . Van daar , een Ethernet-kabel reist van de uitgang van de router of switch aan de individuele computer of netwerkapparaat . Een normale bekabelde Ethernet-verbinding is 100 megabits per seconde , ruim binnen de specificaties van een typisch CAT5 kabel .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·De regels voor de berekening v…
·Wat is de functie van de Ether…
·Hoe maak je een Real Video Ser…
·Hoe de snelheid van mijn LAN-v…
·Hoe je de XP Home Register bew…
·Hoe te verbinden meerdere comp…
·Hoe maak je een Client Side Pr…
·Hoe je contacten met Bluetooth…
·How to Set Up een Home LAN Net…
  Related Articles
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe de Range van een draadloze router Ex…
Hoe Hook Up the Internet gebruiken om uw…
Hoe de beveiligingsinstellingen wijzigen…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een D - Link DAP - 1150 rout…
Meest voorkomende en eenvoudigste manier…
De aard van de Wireless Security Threats…
De eenvoudige manier om Set Up een Mac A…
  Netwerken Articles
·Eenvoudige manieren om verbinding van ee…
·Hoe om tekstberichten te verzenden Van E…
·LLTD Networking Protocol 
·Hoe kan ik subnetten toe in SonicWALL 20…
·Hoe te installeren een NetGear ME102 
·Hoe maak je verbinding een draadloze lap…
·Hoe maak je een Wedding Cake Versier met…
·Hoe maak je een Ethernet -controller 
·Hoe de Netgear Firewall stoppen met het …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com