Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
LLTD Networking Protocol
De Link Layer Topology Discovery -protocol is een eigen protocol van Microsoft voor het Windows-besturingssysteem . Zijn functie is om andere nabijgelegen computers verbonden , hetzij via de kabel of via de ether te ontdekken . LLTD is opgenomen in Windows Vista , Windows 7 en Windows Server 2008 . Windows XP- gebruikers kunnen ervoor kiezen om het systeem te installeren als een add - on . Het is een van de protocollen component van de netwerk kaart faciliteit . Link Layer

Netwerk protocollen
zijn gegroepeerd per functie en weergegeven als lagen in een stapel . De Link Layer is de tweede laag in dit stack en behandelt Media Access Control -adressen , in plaats van Internet Protocol -adressen . Daarom kan LLTD enige andere eenheden te detecteren op hetzelfde netwerk , aangezien niet kan zien dan routeerorganen . Als een netwerk is verdeeld in segmenten met elkaar verbonden door bruggen , kunnen LLTD alleen andere apparaten te detecteren op hetzelfde segment en kan de brug niet doorkruisen .
Topology Discovery

The Network Map op een computer gebruikt het LLTD -protocol om haar omgeving zoeken naar andere apparaten . . Zodra het is gelegen deze apparaten , het Netwerk Kaart platen en displays in een grafisch formaat alle computers in de buurt
Componenten

LLTD
heeft twee elementen : een mapper en een responder . De mapper stuurt verzoeken , en de responder op andere computers deze berichten en antwoorden ontvangt . Om deze reden kan de mapper alleen in kaart andere computers die ook Network Map geïnstalleerd en begrijpen LLTD berichtindelingen .
Locatie

LLTD
wordt geactiveerd vanuit het " Netwerk en sharing Center " van Windows Vista . Vanaf deze locatie , u toegang tot de Network Map hulpprogramma door te klikken op de "Full Map View" link.
Quality of Service Extensions

LLTD heeft " extensies " die bewegen mogelijkheden van het protocol verder dan alleen het in kaart brengen verbindingen met naburige apparaten . Dit zijn Quality of Service extensies . Hun functie is voor het streamen van prioritering en kwaliteit media streaming ervaringen mogelijk .
Alternatieven voor LLTD

Verscheidene andere protocollen
bestrijken dezelfde functies als LLTD . Deze protocollen zijn de Multicast Domain Name Service , AppleTalk 's Routing Table Maintenance Protocol , het Cisco Discovery Protocol , de Extreme Protocol Discovery en de Nortel Protocol Discovery . De generieke protocol voor netwerk discovery heet de Link Layer Discovery Protocol .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe maak je een Netgear DG834G…
·Hoe maak je een Cluster Server…
·Hoe maak je Stuur een bericht …
·Hoe maak je Voeg een Network H…
·Computer Networking Theory 
·Hoe je poorten op een dual NIC…
·Over Bestandsdeling tussen een…
·Remote Access Rechten voor een…
·Hoe weet ik of mijn unmanaged …
  Related Articles
Mesh Routing Protocol 
Hoe te GRE protocol 47 inschakelen op ee…
Over Wireless Networking 
Voordelen van Wireless Networking 
Hoe te activeren SSDP Protocol 
Hoe je draadloze kaart inschakelen in de…
Hardware Netwerk Tutorial 
Over Ad Hoc Netwerken 
Wat Wireless Protocol is het meest veili…
  Netwerken Articles
·Wat is WPA - PSK-codering ? 
·Hoe je FTP software te gebruiken 
·Hoe kan ik configureren Meerdere interfa…
·Verbinding maken met een Remote VNC 
·Hoe kan ik mijn WPA wachtwoord Uittrekse…
·Hoe kan ik zoeken IP-adres van een site …
·Hoe Fix Wireless verbreken Problemen op …
·Hoe maak je een router met Comcast Inter…
·Hoe de Administrator Password Reset Na e…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com