Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Over Ad Hoc Netwerken
Ad hoc heeft een Latijnse wortel die " alleen voor dit doel , " en DARPA onderzoeksprogramma van het Amerikaanse leger ontwikkelde het ad hoc -netwerk in de jaren 1970 . De meeste computers tegenwoordig zijn alle tools die nodig zijn om een ad hoc -netwerk te gebruiken en zowat overal te installeren . Hoewel een ad- hoc -netwerk kan geld besparen en is een van de makkelijkste netwerken op te zetten en te gebruiken , het draagt ​​ook een aantal extra risico's . Identificatie

Ad hoc netwerk
, ook wel een computer - naar - computer netwerk , komt alleen in draadloze vorm in tegenstelling tot een bekabelde Local Area Network ( LAN ) dat een fysieke verbinding , zoals een server gebruikt of hub , meldt Gloria Boyer van Microsoft . Elke computer met een draadloze zender kunt maken en fungeren als een ad hoc -netwerk naar andere pc's in haar assortiment , zonder de noodzaak van een draadloze router .
Voordelen

Ad
hoc netwerken zijn veel handiger voor tijdelijke netwerk behoeften dan het hebben van het opzetten van een fysieke verbinding voor elke individuele computer , meldt Boyer . Het opzetten van een ad hoc- netwerk vereist na software gebaseerde instructies die slechts enkele minuten in beslag nemen . Andere computers hoeft alleen maar een draadloze adapter aan te sluiten .
Common Gebruikt

Ad hoc -netwerken worden meestal gebruikt om bestanden lokaal of delen internetverbindingen overdragen met andere computers volgens Boyer . Een reizende gebruiker kan toegang tot internet hebben ergens met andere computers die niet doen , zoals een zakelijke bijeenkomst . In dit geval is het gemakkelijker om alleen een verbinding te delen dan in gescheiden toegangskanalen . Video-spelers ook ad- hoc netwerken voor prive , competitieve wedstrijden in een instelling , zoals een slaapzaal of appartement waar de ruimte voor de bedrading computers samen in een eenpersoonskamer is noch daar noch praktisch te maken .
Overwegingen < br >

versies van Windows te beginnen met XP en later hebben een ingebouwde functie om ad hoc -netwerken te behandelen , volgens Microsoft
. Computers met draadloze adapters kan een draadloos netwerk toe te voegen door te gaan naar " Network Connections ', meestal onder het Configuratiescherm van Windows . De gebruiker heeft dan alleen de eigenschappen van hun draadloze verbinding te veranderen om ad-hoc netwerk en hun gewenste instellingen invoeren .
Waarschuwing

Microsoft zeer
suggereert dat gebruikers in staat een draadloze encryptie Bescherming wachtwoord op een ad hoc -netwerk ze opgezet . Zonder WEP , kan elke computer binnen het bereik van de ad- hoc wireless adapter aansluiten en gevoelige bestanden en documenten of installeren van schadelijke software . Enabling WEP vereist alleen het kiezen van een beveiligingssleutel , meestal 13 karakters lang zijn .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je WEP Key in Windows XP 
·Hoe werkt Wi - Fi Connection o…
·Hoe het opzetten van een HP De…
·Hoe om te schakelen naar Micro…
·Hoe kan ik een laptop configur…
·Hoe kan ik een goedkope draadl…
·Wireless Network Key Windows H…
·Hoe te Coova gebruiken Met DD …
·Hoe maak je een IBM laptop voo…
  Related Articles
Over Wireless Router Antennes 
Over draadloze routers 
Informatie over een 2 Wire Gateway 
Over Wi - Fi Signal Boosters 
Over Laptop Wireless Internet Access 
Over Wireless Networking 
Over Wireless Credit Card Terminals 
Over T - Mobile Wireless Card for Laptop…
Over Wi - Fi -adapter 
  Netwerken Articles
·Hoe te verbinden twee computers via een …
·Hoe maak je een Lotus Notes-ID 
·Hoe om uw router Transfer Speed ​​Test 
·Hoe te wijzigen WEP Met een Linksys 
·Hoe maak je een cURL SSL Client Certific…
·Password Recovery voor de Dell PowerConn…
·Hoe maak je port forward een 2Wire route…
·Hoe de receptie op een draadloze netwerk…
·Hoe maak je verbinding een pc naar een l…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com