Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Over T - Mobile Wireless Card for Laptops
De groei van de 3G ( derde generatie ) draadloze netwerken is het gevolg van de wijdverbreide vraag naar toegang tot het internet , ongeacht de locatie of de beschikbaarheid van een fysiek netwerk . Apple's iPhone en Google /T - Mobile ' s G - 1 zijn voorbeelden van toestellen die zowel traditionele als 3G draadloze technologieën gebruiken . Draadloze bedrijven hebben ook aangewend 3G-netwerken voor draagbare computergebruikers . Draadloze kaarten , vergelijkbaar met die welke worden gebruikt voor het draadloze thuisnetwerk toegang , sluit gebruikers met het internet zonder de noodzaak van een draadloos toegangspunt . De grote mobiele telefoon aanbieders bieden concurrerende producten met beloften van breedband snelheden en gemak. Momenteel , T - Mobile biedt hun service via de Sony Ericsson GC89 -kaart . Functie

De kaart functioneert net als een draadloze kaart voor een thuisnetwerk . De kaart schuift in de NIC sleuf op een laptop , waarin de leads op de kaart te verbinden met de computer . Ongeveer een derde van de kaart steekt uit de laptop om het internet signaal te ontvangen , als een antenne . De kaarten te trekken meer macht van de laptop dan een gewone netwerk toegang card.When een verbinding is gemaakt , de kaart en antenne vergemakkelijken de verbinding tussen de webserver en de computer .
Functie
< br >

T - Mobile maakt gebruik van zowel de GPRS ( Global Packet Radio Service ) en EDGE ( Enhanced Data voor GSM Evolution ) netwerken als er geen traditionele Wi - Fi-dienst is beschikbaar . Primaire keuze van T-Mobile is het EDGE- netwerk, dat het gebruik maakt samen met AT & T wireless . EDGE-snelheden variëren , maar hebben de mogelijkheid om downloadsnelheden van 700 kilobytes bereiken tot 1,2 megabyte per seconde . Wanneer een EDGE-netwerk niet beschikbaar is , het apparaat valt terug naar de oudere en tragere GPRS -protocol . Het vermogen van de kaart met de hoogste snelheden beschikbaar vinden - Wi - Fi , EDGE of GPRS - geeft gebruikers een groter bereik en flexibiliteit
Soorten

T Shirts . - Mobile maakt gebruik van de Sony Ericsson GC89 -kaart . Het is compatibel met Windows 2000 , XP en Vista , en wordt ondersteund door gepatenteerde T - Mobile -software . Terwijl het EDGE-netwerk heeft de mogelijkheid om downloadsnelheden van 700-1200 kpbs ondersteunen , de GC89 is alleen geschikt voor het downloaden van data met een snelheid van 247 kbps . Upload snelheden zijn meer dan gehalveerd , met een maximale snelheid van 123 kbps . Wanneer verbonden met een GPRS-netwerk , downloaden en upload snelheden worden teruggebracht tot 86 en 43 kbps , respectievelijk .
Overwegingen

T-Mobile breedband draadloze plannen
inclusief onbeperkt e-mail en webservices , naast onbeperkte toegang bij HotSpot locaties . T - Mobile HotSpots zijn draadloze internetverbindingen aangeboden bij detailhandel die door T - Mobile . Een van de grootste klanten van T - Mobile HotSpots is Starbucks Coffee , waarin het programma landelijk biedt in haar winkels . Ze zijn ook verkrijgbaar in de FedEx , Kinko's en Borders Books and Music stores en Hyatt Hotels en Resorts.T - Mobile kosten $ 49,99 per maand voor haar dienstverlening . De GC89 verkoopt voor $ 199, maar draagt ​​een aanzienlijke korting voor nieuwe klanten .
Overwegingen

De markt voor draadloos internet via mobiele dragers wordt gedomineerd door twee bedrijven , AT & T Wireless en Verizon . AT & T biedt een draadloze kaart die dezelfde GPRS /EDGE- netwerk van T - Mobile gebruikt . Verizon's producten maken gebruik van de EVDO ( Evolution -Data Optimized ) netwerk, dat hogere snelheden dan EDGE biedt , maar is ook niet zo breed landelijk beschikbaar . Sprint Nextel biedt ook een product op de EVDO-netwerk .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te verbinden Uw WiFi op ee…
·Hoe het opzetten van een thuis…
·Hoe je Linksys Reboot 
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Hoe maak je een Wireless Inter…
·Hoe het opzetten van een Windo…
·Hoe je Linksys Wireless Gaming…
·Hoe te Windsurfer Toevoegen aa…
·Hoe maak je draadloos streamen…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je een modem beveiligingssleute…
·Hoe de Linksys Vonage Unlock PAP2 telefo…
·Kan ik gebruik een Dynex Wireless G Rout…
·Hoe maak je een faxapparaat netwerk 
·Wat is de Fiber Channel Switch Module ? 
·Hoe je internet geschiedenis Volg vanaf …
·Hoe te installeren Hamachi 
·Hoe kan ik een Linksys Network Monitor 
·Hoe te Field Bus Bedrading Verbeter 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com