Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Password Recovery voor de Dell PowerConnect 5224
Om de veiligheid van uw netwerk tegen hackers en onbevoegde toegang te behouden , is het een goed idee om de wachtwoorden te wijzigen op uw Dell PowerConnect 5224 regelmatig om de kans op het onderscheppen van wachtwoorden te voorkomen . Volg een eenvoudige recovery procedure als u uw gebruikersaccount wachtwoord vergeten of wilt u uw administrator account terug te zetten naar het standaard wachtwoord . Default Password Command

Wis het bestaande wachtwoord op de Dell PowerConnect 5224 om het te resetten naar de fabrieksinstellingen . De PowerConnect 5224 bevat een geïntegreerde opdracht om het huidige wachtwoord te zuiveren. Het standaardwachtwoord voor de switch is " super . " Het wachtwoord reset commando is alleen beschikbaar voor de Bevoorrechte Exec niveau gehouden . Voer " geen vrijgave wachtwoord level 15 " om het bestaande wachtwoord wijzigen om het systeem standaard .
Password Reset

Stel het wachtwoord voor de normale of bevoorrechte rekening van de hetzelfde opdrachtprompt u gebruikt om uw switch configureren . Voer "enable password [ niveau xx ] [ 0 7 ] [ wachtwoord ] . " " Niveau " is het niveau nummer voor de account die u wilt wijzigen . Elke account heeft een uniek niveau , en de bevoorrechte account is level 15 . De " 0 " en de instelling " 7 " verwijzen naar de wachtwoord -encryptie . Een waarde van " 0 " betekent geen encryptie voor het wachtwoord terwijl " 7 " specificeert encryptie . Het laatste deel is het gewenste wachtwoord . Bijvoorbeeld , een bevoorrechte rekening met een versleuteld wachtwoord van " lock-out " ziet er als volgt : " . Laat wachtwoord level 15 7 lockout "
Reset de Switch
< br >

Als de schakelaar niet reageert of het aanvaarden resetten van wachtwoorden , dwingen een reset van de hardware om de fout te wissen . Klik op het menu "Switch " onder het web beheer paneel en selecteer " Reset" uit het menu "Switch " . Wachten op de schakelaar te resetten , het kijken naar de lampjes aan de voorkant om te controleren wanneer het opnieuw wordt opgestart .
Account Namen Gebruiker

De standaard gebruikersnamen in de PowerConnect 5224 zijn " Gast " voor de normale account en " admin " voor de bevoorrechte account. Deze rekening namen kunnen niet worden gewijzigd . Maak nieuwe accounts met aangepaste gebruikersnamen voor de resterende gebruikers .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe je Bluetooth inschakelen o…
·SMB CIFS Protocollen 
·Wat is de betekenis van het Ne…
·Wat Port Heeft de Internet Tim…
·In SAP Basis , Wat is de Autor…
·Hoe maak je een Rollover Conne…
·Hoe de UID van een gebruiker w…
·Hoe een Computer Network Disab…
·CAT5 kabel Beëindiging instru…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe de Signaal voor een draadloze router…
Hoe maak je een draadloze router van Bel…
Hoe kan ik een router kopen voor draadlo…
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kom ik erachter Uw WEP- wachtwoord 
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
  Netwerken Articles
·Hoe te testen DNS prestaties 
·Hoe te vinden waar een WiFi signaal Is d…
·Linksys 5 Port Workgroup Switch instruct…
·Hoe Set Up Guest Access op Wireless Netw…
·Hoe Network een AirCard 
·Hoe Vergelijk Internetverbindingen 
·Fujitsu Modemproblemen 
·Hoe kan ik Windows XP configureren voor …
·Hoe maak je een Wi-Fi USB Connector Gebr…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com