Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
UNC Path Vs . Kaart gebracht Drive
Gebruikers maken lokale netwerken tussen Windows- en Linux- computers om bestanden en informatie gemakkelijk delen , zonder dat u de bestanden handmatig overzetten van computer naar computer . Door het gebruik van gedeelde mappen , een computer geeft toegang tot mappen met anderen op het netwerk , zodat ze bestanden op die computer kan lezen of wijzigen . Om deze bestanden te openen , twee gemeenschappelijke methoden bestaan ​​: in kaart brengen van de netwerkmap naar een lokaal station naam , of de toegang tot die map met een Universal Naming Convention ( UNC) pad . Paden UNC

De Uniform Naming Convention (UNC ) pad bepaalt de locatie van een bron op een netwerk . Werken op netwerkniveau , in plaats van een niveau van het besturingssysteem , de UNC bestaat een wereldwijde standaard voor computers in een netwerk met elkaar communiceren . De UNC -aanduiding is specifiek , en geldt voor alle besturingssystemen , alhoewel bepaalde besturingssystemen hebben hun eigen netwerk in kaart brengen protocollen .
Toegewezen stations

toegewezen stations
echter specifiek voor bepaalde computers . Windows mapped drives vertegenwoordigen gedeelde stations op het netwerk , maar in kaart ze aan interne Windows drijft aangeduid met een letter of naam directory . Deze methode biedt gebruikers een eenvoudiger manier om verbinding te maken met gedeelde stations , omdat het systeem zal de mapping herinneren en laad het voor de gebruiker . Gebruikers kunnen toegewezen stations veranderen , waar UNC paden meestal niet . In feite , gebruikers zijn in de controle van de mapping benamingen , wat betekent toegewezen stations kunnen dag tot dag veranderen en in onbekende manieren.
Mapped Drive Plek Versus UNC Path Regelmaat

Systeembeheerders zouden vaak graag UC paden voeren door een netwerk omwille van deze redenen . Gebruikers wijzigen toegewezen stations kunnen problemen in de data stroom gedurende een netwerk kunnen veroorzaken . Gebruikers mogen niet weten wat rijden kaarten aan wat resource gedeeld . Bovendien kan een bron die beschikbaar is wordt een computer te hangen moet een gebruiker een rit naar het in kaart veroorzaken . De aandrijving zoekt een bron die kan zijn verhuisd , en dus de computer besteedt tijd aan het zoeken voor het zonder enig idee waar te kijken .
Onderliggende Netwerk

Een groter probleem tussen UNC en Mapping -drives is dat toegewezen stations weerspiegelen niet de onderliggende structuur van het netwerk . Een beheerder kan de gehele lay-out van een netwerk wijzigen , of de lay-out kan worden aangepast wegens aanpassingen of reparaties om zo in kaart gebracht te maken drijft onmogelijk te handhaven . Het alternatief voor toegewezen stations is om een ​​lijst met computers op het netwerk te behouden en te leren gebruikers hoe ze gebruik maken van UNC . Zo kan een gebruiker met een lijst van bronnen op het netwerk het UNC-pad van een netwerk , zoals " \\ \\ computer1 \\ shared_folder " in plaats van het in kaart brengen van de drive te gebruiken . Op deze manier , de gebruiker benadert altijd de juiste bron .

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Wat is Proprietary Protocol ? 
·Contacteer ID Protocollen 
·Hoe een onbekend protocol toe …
·Hoe kan ik mijn iPhone synchro…
·Hoe om audio vanaf een compute…
·Nema Distributie Types 
·Hoe je POP3 -servers configure…
·Hoe te verwijderen FFmpeg 
·TCP-verbinding - georienteerde…
  Related Articles
Router Connection Speed ​​Vs . Throughpu…
G Vs . B Routers 
Wireless G Vs . N Routers 
Wireless - G netwerk Vs . Wireless - N n…
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel…
Linksys Router WEP vs WPA op Comcast 
PCI Vs . USB Wireless Adapter 
Verizon Vs . Sprint AirCard 
Gateway Vs . Router 
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een breedbandnetwer…
·Hoe maak ik een SSL X.509 Certificate in…
·Hoe te Oude reacties Clear in Mijn netwe…
·Hoe te verbinden Twee Routers 
·Wat is SOAP API ? 
·Hoe Microsoft VPN installeren 
·Wat is een ingebouwde draadloze LAN-kaar…
·Hoe maak je een DSL -modem gebruiken als…
·Hoe maak je een Ethernet -kabel Identifi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com