Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze routers >> Content
Hardwire vs Draadloze routers voor kabel
Voor kabel internet gebruiken, moet u een kabelmodem , waar de kabel het signaal overbrengt van uw serviceprovider in een bruikbare netwerkverbinding hebben . Bij het aansluiten van uw kabelmodem , heb je de mogelijkheid om een computer rechtstreeks hardwire aan de modem of een draadloze router , waarmee u meerdere apparaten op het netwerk te gebruiken . Routers Draadloze

Een draadloze router is een apparaat dat wordt aangesloten op uw kabel -modem en zendt een draadloos netwerk signaal of wireless local area network of WLAN . Vervolgens kunt u een onbeperkt aantal computers met een draadloze internet -kaart bevatten met het draadloze netwerk , alleen eisen dat u de netwerknaam of SSID en netwerk- wachtwoord kent , als het netwerk is beveiligd met een wachtwoord . In aanvulling op het netwerk voordelen van een router beschikt , kunt u ook het opzetten van netwerkbeveiliging , een firewall en file sharing mogelijkheden met behulp van een draadloze router .
Hardwiring Router

Naast het gebruik van een router draadloos , routers hebben vaak meerdere poorten die u toelaten om meerdere apparaten aan het gebruik van een Ethernet-kabel aanleggen van bekabeling . Hardwiring apparaten op de draadloze router zorgt voor een lokaal netwerk of LAN , met dezelfde voordelen van de WLAN . In tegenstelling tot het draadloze netwerk is echter een beperkt aantal poorten beschikbaar - meestal slechts vier - zijn beschikbaar voor vaste bedrading apparaten op een router ,
Vaste bekabeling Cable Modem

U kunt nog steeds verbinding maken met uw kabelmodem rechtstreeks met een Ethernet -kabel en surfen op het internet op het aangesloten apparaat, zonder een draadloze router . De meeste kabelmodems bieden echter slechts een Ethernet -poort die u toelaat om slechts een apparaat aansluiten op het netwerk . Daarnaast kabelmodems niet netwerkbeveiligingsfuncties bieden , zoals routers doen .
Cable Modem /Router Combinatie

Sommige kabelmodems hebben ook een ingebouwde draadloze router . Deze apparaten elimineren de noodzaak voor een aparte router en de functies van zowel een kabelmodem en draadloze router voeren . Het voordeel van een kabelmodem /router combinatie is de behoefte aan slechts een inrichting in plaats van twee . Indien een van de functies van het apparaat uitvalt , moet de gehele eenheid te vervangen . Kabel modem /router combinaties zijn vaak duurder dan routers of modems alleen.

Previous: Next:
  draadloze routers
·Kunt u Haak een vaste lijn naa…
·Hoe de tijd corrigeren op een …
·Wat betekent het als mijn draa…
·Hoe te Toegang blokkeren tot w…
·Hoe Hook Up en koppelen een sy…
·Hoe download ik DD - WRT ? 
·Hoe te WRT54GS Put in client-m…
·Hoe maak je een statisch IP vo…
·Hoe Set Up Linksys routers voo…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe kan ik een nieuwe laptop toe aan VPN…
·Hoe je twee Mac-computers verbinding 
·Hoe om te controleren voor ICMP Ping Syn…
·Hoe te pingen vanaf een Cisco 2801 -rout…
·Hoe maak je een 301 Redirect Volg 
·Opties voor High - speed internet, dat i…
·Hoe je de WiFi uitschakelen op een lapto…
·Wat is een Pri Circuit ? 
·Wat is een URL in een SMS-bericht ? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com