Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat is een ingebouwde draadloze LAN-kaart ?
Veel " smart devices " en computers zijn uitgerust met een ingebouwde draadloze LAN-kaart die het mogelijk maakt deze apparaten verbinding maken met draadloze Ethernet-netwerken . Het apparaat , terwijl het specifiek mogelijk voor het draadloze netwerk verbinding van apparaten in draadloze toegangspunten en ad hoc -netwerken , wordt gemaakt in vele maten en vormen factoren , die allemaal kunnen worden beschouwd als een ingebouwde draadloze LAN-kaarten . De meest voorkomende apparaat om een ​​dergelijk apparaat bevat en het noemen van deze naam is een laptop computer . Wireless LAN Beschrijving

Een draadloos Local Area Network ( LAN ) is een standaard Ethernet-netwerk dat gebruikt radiofrequentie radio-ontvangers in plaats van draden aan computers en andere apparaten aan te sluiten op de Ethernet -netwerk . Elk apparaat maakt gebruik van een draadloze LAN-kaart om gegevens te verzenden en te ontvangen van de andere , analoog aan de manier waarop een draad kan dezelfde communicatiewijze .
Interface

Veel laptops gebruik van een mini - PCI -interface voor de aansluiting van de draadloze LAN- kaart in de laptop . Andere opties zijn PCMCIA en USB , maar deze interfaces zijn niet het type dat een ingebouwde draadloze LAN- kaarten te gebruiken . Sommige systemen hebben de draadloze kaart circuit ingebouwd in het moederbord , maar het modulaire ontwerp van mini - PCI wordt begunstigd .
Wireless Protocols

Wireless LAN-kaarten kunnen gebruik een van de IEEE 802.11-standaarden de controller chip ondersteunt . De meest voorkomende zijn de normen : b , g, a, n . Maximale doorvoersnelheden te verhogen met de tijd , en de oude 11 Mbps " b " kaarten zijn een fractie van de 200 - plus Mbps " n" standaard . Protocollen ook variëren in bereik en ontvangstgevoeligheid .
Populariteit van de ingebouwde draadloze LAN- kaarten

De explosie van de populariteit van draadloze netwerken heeft geleid tot de bijna alomtegenwoordige uitvoering van draadloze LAN-kaarten in alle laptops en andere draagbare computer - achtig apparaat . Elke laptop gekocht zou worden verwacht dat draadloze mogelijkheden hebben als een standaard functie , terwijl een paar jaar geleden , het was een dure toevoeging .
Voordelen

Wireless LAN -kaarten kunnen mensen te berekenen met LAN , en vaak internet , toegang zonder de beperkingen van kabels. Het voordeel van de mobiliteit in computing kan niet worden onderschat in de scenario's waar de onmiddellijke lokale computing, evenals netwerk toegang tot de gegevens , is verplicht. Ook kunnen de kosten van de uitvoering zijn aanzienlijk lager dan een bekabelde verbinding in sommige omstandigheden.

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe kan ik Verlaag de Wachttij…
·Hoe te ontgrendelen WiFi op Co…
·Hoe maak je een Airport Extrem…
·Hoe maak je een PCI WiFi- draa…
·Hoe het opzetten van een Adhoc…
·Hoe een router signaalsterkte …
·Hoe maak je een Wi - Fi -ontva…
·Hoe gratis WiFi Hotspots gebru…
·Wireless Connector Types Anten…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Hoe te Quintum configureren 
·How to Set Up een router met Rogers Inte…
·Hoe je erachter IP modem 's 
·Waarom pop-upblokkering werkt niet op so…
·Single Server SharePoint 2.0 Database Li…
·Hoe te ConfigFree gebruiken op een niet-…
·Hoe maak je verbinding een XP laptop om …
·Hoe te eMule aan de slag met een Netgear…
·Hoe het opzetten van een nieuwe laptop A…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com