Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wireless Connector Types Antenne
Een onbeperkte toegang tot draadloze communicatie van overal in de wereld is hard op weg de norm , en de vraag naar deze technologie heeft aangedreven groei record in de draadloze industrie . Aangezien een groot assortiment van draadloze apparaten zijn gemaakt door vele fabrikanten , zijn een breed scala aan aansluitingen ook gebruikt . Als draadloze apparaten zijn een deel van je leven , je vertrouwen op antennes om gegevens te verzenden en te ontvangen , en deze antennes zijn meestal verbonden aan een van de vijf manieren . MMCX connector

MMCX connectoren
gebruik een snap- on " C " lente -interface naar RF ( radiofrequentie ) lekkage tot een minimum beperken . Ze zijn de kleinste connector die werkt met een standaard coaxkabel . Deze micro - miniatuur connectoren zijn ook 30 procent kleiner dan de vergelijkbare MCX connector en ze zijn ontworpen voor hoogfrequente signalen tot 6 gigahertz ( GHz ) . Als uw computer beschikt over een Wi - Fi- PCI-kaart , wordt de antenne waarschijnlijk met behulp van deze connector . U kunt ze ook vinden in een satelliet , telecommunicatie , GPS en andere antennesystemen .
MC ( Lucent ) Connector

PCMCIA WiFi -kaarten , zoals de Buffalo notebook kaart
, gebruik een speciaal Lucent Technologies MC Connector om gegevens te verzenden en ontvangen op de 2,4 GHz-band . Deze MC connector waarmee computergebruikers hechten een 2,4 GHz Wi - Fi -antenne om sterk te verhogen hun assortiment .
RP - SMA Connector

De RP in RP - SMA staat voor " omgekeerde polariteit , " en deze niet- standaard SMA-connectoren zijn ontworpen voor Wi - Fi en WLAN ( wireless local area network ) -systemen . Ze schroefdraad voor een schroef op antenne-aansluiting , en je kunt ze vinden op draadloze routers en PCI-kaarten van Belkin en andere fabrikanten . RP - SMA-connectoren worden ook gewaardeerd voor gegevensoverdracht tot 6 GHz , en als je een sleutel te gebruiken om ze te verbinden zult RF lekkage te minimaliseren .
RP - TNC Connector

RP - TNC- connectoren zijn omgekeerde polariteit aansluitingen die worden gebruikt voor militaire radioverkeer en vele WiFi -en WLAN-systemen . Ze zijn ook met schroefdraad om samen te schroeven en ze zijn ontworpen voor de 2,4 GHz-band . Populaire routers zoals de Linksys modellen gebruiken deze aansluiting voor draadloze antennes . Sinds RP - TNC -connectoren zijn algemene draadloze aansluitingen die meestal gepaard met direct beschikbare 50 - of 75 - . Ohm coax-kabels
N Connector

De N-type RF- connector is al sinds de jaren 1940 en het wordt algemeen gebruikt door de kabel- tv-industrie te coaxiale-videokabels aansluiten ( zie Wellshow.com ) . N connectoren hebben een werkende frequentiebereik van 100 MHz tot 5,8 GHz , afhankelijk van de gebruikte kabel , en ze vastschroeven voor een stevige verbinding . Hun brede frequentiebereik en betrouwbare schroef - on design maakt ze een populaire keuze voor externe antenne toepassingen en voor cellulaire basisstations . Hobbyisten willen om geld te besparen door het aanbrengen van deze aansluitingen aan RG - 213 of LMR - 400 lijn naar hun eigen coaxkabels te maken .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe maak je een Wi - Fi- verbi…
·Hoe maak je verbinding met een…
·Hoe maak je een WRT320N gebrui…
·Hoe te implementeren draadloze…
·Hoe Draadloze Zenders en ontva…
·Hoe Vergelijk Wireless Broadba…
·Wat zijn de meest voorkomende …
·Wat is er nodig om een Bare La…
·Hoe het aansluiten van een Wi …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe u het IP-adres van mijn HP 4100N Pri…
·Hoe de Lokale Admin wachtwoord wijzigen …
·Waarom gebruik Cat5 kabel? 
·Hoe te Schakel draadloze mogelijkheden v…
·Hoe kan ik een Dell Optiplex Gx60 Ethern…
·Hoe te Internationale Vestigingen Goedko…
·Hoe kan ik mijn computer draadloos verbi…
·Hoe te Reboot Sonicwall 
·Hoe kan ik blokkeren een website? 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com