Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe Draadloze Zenders en ontvangers werken ?
Draadloze netwerken , verrassend , gegevens verstrekken aan een draad . De draad in kwestie is in het hart van een Wi - Fi -antenne . Zowel de antenne van de zenders en ontvangers in draadloze netwerken gebaseerd op de eigenschappen van de voor gegevensoverdracht als een radio signaal . Elektromagnetisme

Radiogolven zijn elektromagnetische storingen die uitstralen in alle richtingen . Wanneer een stroom passeert langs een draad , genereert het een magnetisch veld rond die draden . Wi- Fi zenders benutten deze factor om een ​​stroom uit te pulseren op de koperen draad in een antenne . De draad is aan een uiteinde geaard en gehecht aan het andere uiteinde . De aarding elk signaal bijna onmiddellijk verdwijnt , maar de aanwezigheid van de lading op de draad ontstaat kortstondig een krachtveld dat een radiogolf genereert .
Receiver

Metal
is een dirigent van zowel elektriciteit en magnetisme . Als de radiogolf signaal balken uit de zender , zal het " vasthouden " aan een metalen object die zij tegenkomt . Het verlegt toen en loopt langs de lengte van die metalen voorwerp . Dat is de reden waarom grote metalen voorwerpen , zoals koelkasten , blok Wi - Fi-signaal en het creëren van dode zones . Het signaal door de plastic behuizing van de ontvangantenne en slaat de koperdraad binnen . Het gaat dan langs de lengte van die draad , wat leidt tot een draadloze netwerkadapter . De netwerkadapter interpreteert de elektronische puls in data en geeft deze door aan de computer of router die het dient .
Frequenties

Radiogolven
pulseren uit als een reeks van rimpelingen . De ribbels hebben een tempo en laat de zender in een regelmatig ritme . Dit is de frequentie . " Frequency ": het aantal golven , genaamd " cycli , " uitgestoten per seconde en wordt gemeten in hertz . Wi- Fi- systemen opereren binnen de microgolf band van frequenties . Dit bereik wordt gemeten in duizenden miljoenen cycli per seconde . Duizend miljoen hertz is een gigahertz ( GHz ) . Verschillende Wi - Fi-standaard gebruiken verschillende frequenties . De 802.11a- systeem maakt gebruik van 5 GHz . De 802.11b -en 802.11g -systemen gebruiken 2.4 GHz . De nieuwste WiFi -systeem is 802.11n heet en het maakt gebruik van zowel de 2,4 GHz en 5 GHz .
Method

WiFi zenders
genereren een draaggolf . Dit is een standaard golf pulserende uit op de frequentie van het systeem . Het draadloze netwerk adapter converteert computergegevens in een elektronische puls , die ook een golfvorm . Het voegt de gegevens golf met de draaggolf voor transport . Dit wordt " modulatie ". Wanneer de ontvangende netwerkadapter krijgt de golf , het trekt de draaggolf en zet de herstelde gegevens wave in binaire gegevens voor de computer of router . Dit heet " demodulatie . "

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat zijn verschillende soorten…
·Mislukt Open een router Port M…
·Definitie van Wireless Fidelit…
·Hoe maak je een Wi - Fi -route…
·Hoe maak je een signaal Booste…
·Om te lezen hoe een draadloze …
·Hoe het opzetten van een draad…
·Gids voor Wireless Network Sec…
·WAP Application Protocols 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is het verschil tussen Cat5E & Cat6 …
·Hoe kan ik configureren van een Network …
·Voice Over IP Basics 
·Hoe maak je een VNC Connection Test 
·Hoe maak je een Microsoft Network verber…
·Verschillen tussen categorie 5 en 6 Cabl…
·Hoe te Tafelkleed Fuzz Get Off the Table…
·Hoe gegevens verzenden naar een Bluetoot…
·Hoe kan ik een Internet Information Serv…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com