Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Andere Computer Networking >> Content
Hoe maak je een VNC Connection Test
VNC ( Virtual Network Computing ) is gratis software waarmee u toegang krijgt tot het bureaublad van een computer vanaf een andere computer via een netwerk . Tijdens de eerste configuratie van VNC of tijdens oplossen VNC netwerkconnectiviteit er procedures die helpen bij het controleren van de beschikbaarheid van VNC op het netwerk en voor adequaat verbinding via netwerkpad . Wat je
VNC Server-software op een computer
VNC Viewer computer
IP -adres Microsoft Windows Microsoft Windows van de VNC Server-computer
geïnstalleerd Need Toon Meer Instructions
1

Klik op de knop 'Start' en klik vervolgens op het vak " Run" ( bij gebruik van Windows XP ) of het vakje " Search " ( bij gebruik van Windows Vista of 7 ) en typ " cmd " in de " Run " of vak "Zoeken " . Als u Windows XP , drukt u op de toets " Enter " . Als u Windows Vista of Windows 7 met de rechtermuisknop op de opdrachtregel pictogram dat in de linker deelvenster wordt weergegeven , en klik vervolgens op ' Uitvoeren als Administrator . "

Type 2 " netstat - ab "op de command line , en druk op de toets " Enter " . Vind de VNC-server software binnenkomst door te bladeren via de uitgang , en zoek de naam van de service die de afkorting " VNC " tussen haakjes bevat . Vervolgens op de " VNC " server -uitgang lijn , te controleren of de genoemde onmiddellijk na de computernaam nummer is het poortnummer geconfigureerd voor de VNC- server software . Als zowel de service en juiste poort worden getoond , dan is de VNC-server software is klaar om een ​​verbinding te ontvangen .
3

Klik op de knop 'Start' , klik vervolgens op het vakje " Run " ( als u Windows XP ) of het vakje " Search " ( bij gebruik van Windows Vista of 7 ) en typ " cmd " en druk op de " Enter " -toets op de VNC viewer computer . Typ " tracert x.x.x.x " en druk op de toets " Enter " . De output die verschijnt moet het IP-adres en DNS-adres van elk apparaat tussen de VNC viewer computer en de VNC server computer weer te geven , met het IP -adres van de VNC server computer als de vorige vermelding in de lijst . Als de VNC -server IP -adres is niet de laatste vermelding in de lijst wordt weergegeven , of de lijst stopt op een lijn weergeven " **** , " configureer port forwarding op de firewall tussen de VNC server en viewer computers , en overgaan tot de . volgende stap
4

Open de VNC -viewer software , typ het IP -adres van de VNC server computer ( en het poortnummer indien anders dan de standaard VNC- server poort nummer ) in de " server : " of " VNC Server : ' in en druk op de toets " Enter " . Als de verbinding mislukt , voeg dan een uitzondering voor de VNC server -service in de Windows- firewall op de VNC server computer , en vervolgens het VNC viewer weer te verbinden naar de VNC server computer .
< Br >

Previous: Next:
  Andere Computer Networking
·Hoe kan ik een gebruiker toe a…
·Hoe je het HOSTS -bestand in W…
·Hoe het opzetten van een Dedic…
·Hoe een IP Route Trace 
·Uitleg van Input , Output & CP…
·Hoe vindt u het MAC- adres van…
·Cisco Certification Requiremen…
·Hoe te gebruiken Putty om verb…
·How to Get Bluetooth Werken aa…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Inbound Internet Traffic balans o…
·Hoe maak je een Ethernet -poort Probleme…
·Hoe te configureren met een WiFi -kaart 
·Hoe weet ik of iemand gebruikt mijn Inte…
·Hoe te berekenen Duurzaamheid 
·Hoe het opzetten van een veilige tunnel 
·Hoe te SSL uitschakelen in Zeroshell 
·Toegang tot een Boson CCNA Simulator 
·Hoe plaats ik telefoontjes van een compu…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com