Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Gids voor Wireless Network Security
Terwijl draadloze netwerken zijn enigszins goedkoop en relatief eenvoudig te implementeren , ze zijn ook makkelijk voor hackers om te kraken . Draadloze netwerken zijn per definitie minder veilig dan hun bekabelde netwerk tegenhangers , en het duurt enige aandacht aan een draadloos netwerk goed te beveiligen . Er zijn verschillende acties die u kunt nemen in uw huis of bedrijf met uw draadloze netwerk veiliger te maken . Versleutelen gegevens Transmission

Data-encryptie voor draadloze netwerken is voornamelijk verkrijgbaar in drie smaken - WEP , WPA en WPA2 . WEP staat voor Wired Equivalency Privacy en was bedoeld om de gelijkwaardige zekerheid van een bekabeld netwerk. Helaas , de korte lengte van de sleutel en de slechte uitvoering van het encryptie-algoritme te maken WEP de zwakste van de drie . WPA2 is de meest recente en sterkste encryptie beschikbaar voor draadloze netwerken en moet worden uitgevoerd indien mogelijk .
Activate MAC Address Filtering

meeste routers
kunt u een tabel met bouwen MAC-adressen die uw draadloze netwerk kan toegang . Elke netwerkinterface heeft een MAC-adres toegewezen door de fabrikant voor uniciteit . Dit vergt wat werk , omdat je zal moeten gaan naar elke toegestane aan te sluiten op uw netwerk computer , bepalen het MAC-adres en voer alle adressen in de tabel . De extra laag van beveiliging zal zijn de moeite waard .
Harden Uw draadloze router

Draadloze routers
zijn geconfigureerd in de fabriek met standaard administrator ids en wachtwoorden . Typisch deze zijn iets minder dan veilig , zoals " admin " en " password . " En de fabrikanten post de standaard in hun online gebruikershandleidingen voor de apparaten . Wijzig de beheerder id , indien mogelijk , en het wachtwoord wijzigen . Zorg dat u uw nieuwe gegevens op te schrijven , zodat u in staat om wijzigingen in de configuratie te maken wanneer u het nodig om dat te doen zal zijn .
Veranderen of verbergen van de SSID

Draadloze netwerken
uitzending een service Set Identifier ( SSID ) , de naam van het draadloze netwerk . Deze naam is weergave op computers die scant naar beschikbare draadloze netwerken . Een drive-by hacker , een zogenaamde " oorlog driver , " kan je draadloze netwerk herkennen en beginnen met het zetten zijn hacking vaardigheden om te werken . Als u de naam van uw draadloze na uw familie , zou je buurman zelfs in staat zijn om uw beveiligingssleutel denk dat als hij weet dat je goed genoeg . Het beste is om de SSID te veranderen om iets te willekeurig , of als uw draadloze router het toelaat , zet SSID broadcasting helemaal .
Administratieve toegang via draadloze

Als je router biedt administratieve toegang via de draadloze interface , deze functie uitschakelen . Als een hacker uw router kan doordringen kan hij uw gehele netwerk en snuffelen dringen door alle persoonlijke gegevens op uw computers . Voer alle administratieve functies via de LAN-interface .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe uw draadloze Build for Ent…
·Hoe te verminderen Mtu 2Wire 3…
·Hoe kan ik een Belkin Wireless…
·Hoe te configureren voor draad…
·Hoe Hook Up Draadloos internet…
·WEP Hex Vs . ASCII 
·Hoe kan ik een draadloze adapt…
·Hoe de netwerksleutel wijzigen…
·Hoe te Secured Wireless Connec…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe je IP Spoofing Prevent 
·Hoe te gebruiken Real VNC via het intern…
·Hoe maak je een WAP54G Configure 
·MiWi Protocollen 
·Instructies voor de Linksys Range Extend…
·Wat als ik ben mijn Yahoo!-ID en wachtwo…
·Hoe Hook Up Modems om verschillende comp…
·Hoe Hook Up Time Warner Cable naar de co…
·Hoe te testen een externe DNS 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com