Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Mislukt Open een router Port Met UPnP
De meeste routers bieden een universele plug and play , of UPnP , instellen dat een programma aan te vragen en komen met een poort op de router op een specifieke computer op het netwerk mogelijk maakt . Niet alle UPnP verzoeken slagen , echter, en wanneer een UPnP verzoek niet in slaagt om een router poort te openen en doorsturen , de verzoekende programma meestal mislukt . Om de fout oplossen , herziening van de redenen waarom een ​​UPnP- aanvraag mislukt . UPnP Gehandicapten

UPnP
is een setup optie voor de meeste routers , maar het is niet altijd standaard ingeschakeld . Als u de standaard setup opties voor uw router en UPnP is niet ingeschakeld accepteren , maakt UPnP verzoeken mislukken . Controleer instellingsopties van uw router en zorg ervoor dat UPnP is ingeschakeld op de router als een UPnP verzoek mislukt .
Port Forwarded al

Wanneer een programma vraagt ​​om een ​​poort via UPnP en de poort wordt manueel doorgestuurd , het verzoek zal mislukken . Bijvoorbeeld , als u handmatig naar voren poort 5555 naar 192.168.100.1 en een programma maakt een UPnP verzoek naar poort 5555 doorsturen naar 192.168.100.2 , zal het verzoek mislukken omdat de haven is al doorgestuurd . In veel gevallen zal de UPnP verzoek mislukken zelfs wanneer het identiek is aan het handmatig instellen van de poort . Instellingsopties van de router bewerken en verwijder het handmatig doorgestuurde poort voor UPnP verzoeken om goed te functioneren .
Port reeds in gebruik

Slechts een computer een poort kan gebruiken tegelijk . Als u meerdere computers op een netwerk achter een router en een computer maakt een UPnP verzoek om poort 5555 , kan geen enkele andere computer een succesvolle UPnP verzoek om poort 5555 te maken tot de computer geeft de poort . Als een UPnP aanvraag mislukt , controleer dan of meerdere computers maken geen aanvragen voor dezelfde poort op hetzelfde moment .
Twee routers op het netwerk

Als een UPnP verzoek slaagt , maar de haven is nog steeds niet doorgestuurd , kan je onbewust hebt twee routers in uw netwerk . Sommige DSL of kabel modems hebben een ingebouwde router . Als u een tweede router , zoals een draadloze router toe te voegen , moet je poorten op de modem naar de router te sturen omdat UPnP kan alleen aanvragen poorten van het dichtstbijzijnde apparaat . De mogelijkheden voor zowel de modem of router setup bewerken en zet de routing vermogen door het veranderen van de instellingen van de " router " aan " brug. "

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat zijn Bluetooth-apparaten ?…
·Hoe je draadloze netwerkappara…
·Hoe te verbinden iMac met een …
·Verbinding maken met een verbo…
·Hoe maak je draadloos breedban…
·Hoe kan ik een HP5500 printer …
·Hoe je Wireless Packet Loss 
·How to Set Up Wireless Network…
·Hoe schakel ik mijn draadloos …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een XP laptop om …
·Hoe Set Up Quorum in Vmware 
·Hoe Memory in een Cisco 1800 Series Rout…
·Waarom is beveiliging van Computer Syste…
·Hoe de netwerksleutel wijzigen in Window…
·Hoe kan ik een laptop draadloze kaart Wi…
·Hoe kan ik een wachtwoord op een Linksys…
·Hoe toegang weigeren een gedeelde map 
·Hoe gegevens overbrengen op een Crossove…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com