Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Wat zijn Bluetooth-apparaten ?
Bluetooth-apparaten zijn die uitgerust met een kleine radio module , die bekend staat als een Bluetooth-radio , en software die het geheel van regels voor de overdracht van gegevens tussen apparaten , bekend als de Bluetooth protocol stack omvat . Bluetooth - apparaten die mobiele telefoons , computers en headsets bevatten kunnen verbinden en met elkaar communiceren , typisch in een bereik van ongeveer 33 voet , zonder kabels . Connectiviteit

De aansluiting van een Bluetooth-apparaat naar het andere is bekend als koppeling . Wanneer twee Bluetooth-apparaten binnen het bereik van elkaar, ze automatisch draadloos communiceren en stellen een korte afstand , draadloos persoonlijk netwerk , bekend als een piconet . Elk Bluetooth-apparaat kunnen tegelijkertijd verbinding met maximaal zeven andere apparaten , zodat een piconet kan een kamer te vullen , voor , zeg , een computersysteem , of gewoon een mobiele telefoon verbinden met een handsfree headset .

range

De Bluetooth -specificatie
definieert drie klassen van de Bluetooth-radio : klasse 3 , met een bereik van maximaal 3 meter , klasse 2 , met een bereik van 33 meter , en de klasse 1 , met een bereik van 300 meter. Consumenten mobiele apparaten zijn meestal voorzien van klasse 2 radio's , met zenders beperkt tot 2,5 milliwatt van vermogen , dus de meeste Bluetooth piconetten zijn , door hun aard , zeer kort bereik .
Frequency Hopping

Bluetooth-apparaten
opereren in de industriële , medische en wetenschappelijke ( ISM ) band van het radiospectrum , tussen 2,4 en 2,485 gigahertz . Verschillende piconetten stellen hun eigen set van regels , of algoritme , voor adaptieve frequency hopping ( AFH ) , waarbij Bluetooth-apparaten switch , of " hop , " tussen de verschillende frequenties om interferentie te voorkomen van andere apparaten delen van de 2,4 gigahertz band . AFH zorgt Bluetooth-apparaten correct blijven presteren , zelfs in de aanwezigheid van andere technologieën .
Overwegingen

Bluetooth
is niet alleen een radiofrequentie standaard . Het is ook wat bekend staat als een verbinding - niveau standaard, die hoe binaire cijfers of stukjes definieert gegevens worden verzonden , wat elke bit middelen enzovoort . Bluetooth is ontworpen om te werken zonder menselijke tussenkomst , eenmaal een Bluetooth-apparaat is ingeschakeld in de aanwezigheid van andere apparaten . Bluetooth , natuurlijk , rekent af met draden en de toegangspunten , hubs en routers in verband met formele infrastructuurnetwerken , maar Bluetooth-apparaten kunnen ook data en spraak transmissies tegelijkertijd verwerken . Dit betekent dat ze kunnen worden gebruikt om eenvoudige , veilige netwerken voor spraak communicatie , data synchronisatie , Internet- connectiviteit en vele andere nuttige functies te creëren .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe je toevoegen Externe Wi - …
·Zelfgemaakte Wireless paraboli…
·Soorten Wireless Protocollen 
·Hoe te bekijken Open Wireless …
·Hoe Hook Up Secure Wireless In…
·Hoe te installeren Wireless Br…
·WiFi Antenne FAQ 
·De evolutie van Wireless 
·Hoe maak je een draadloze Ad H…
  Related Articles
Wat hebt u nodig voor Hook Up een draadl…
Wat is een Wireless Network Router ? 
Wat heb je nodig met een draadloze route…
Wat is Wireless Fidelity ? 
Wat zijn de voordelen van het gebruik va…
Welk type van Signal Heeft een Wireless …
Wat is Linksys SpeedBooster ? 
Wat is een Linksys WEP code ? 
Wat is Belkin N1 Wireless ? 
  Netwerken Articles
·Hoe te wijzigen van een weergavenaam in …
·Soorten draadloze kaarten 
·Wat is een LAN PC Card ? 
·Hoe maak je een Windows Firewall configu…
·Hoe te Disable Auto Login om Network Sha…
·Client Side Validation Vs . Server Side …
·Hoe opzetten en gebruiken D - Link PVID 
·Hoe Computer ISPs & Cell Phone ISPs Zijn…
·Het maximum formaat voor Wireless Adapte…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com