Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
WiFi Antenne FAQ
WiFi-technologie wordt beschouwd als een van de meest succesvolle technologische standaarden die ooit bedacht zijn. In minder dan een decennium , heeft WiFi gegaan van volledige onbekendheid naar alomtegenwoordig in vele huizen en kantoren . Een van de belangrijkste onderdelen van een goed ontworpen WiFi-apparaat is de antenne . Om beter te begrijpen van deze eenvoudige , maar cruciale technologie , vier technische categorieën en een juridisch aspect moeten worden overwogen . Omni - directionele vs Directional

Inzicht in het gebruik en de ontwerpcriteria voor de verschillende antenne- types gebruikt in WiFi-apparaten is fundamenteel. Een omni - directionele antenne is ontworpen om de radiogolven te verspreiden in een volledige 360 ​​graden patroon . De typische stralingsdiagram uitgezonden door de antenne wordt gemeten met horizontale en verticale grafieken te tonen hoe de radiogolven , gaat van de antenne , of indien de antenne gevoeligst voor de ontvangst van een RF uitgezonden vanuit een ander apparaat . Omni - directionele antennes produceren een donut - vormig patroon , technisch genoemd torusvormige , die kan worden samengedrukt in de verticale dispersie als antenne versterking wordt verhoogd . Directionele antennes richten de antennes bundelbreedte in zowel de verticale als horizontale vlakken tot een gerichte aandacht die nuttig is om vele redenen .
Gain verhogen

Verhoogde winst vertaalt zich in een verhoogde productie van bereik , maar ten koste . Zoals eerder vermeld , wanneer een omnidirectionele antenne is ontworpen om de versterking te verhogen op het horizontale vlak , terwijl de gevoeligheid buiten toe , dit ten koste van het verticale bereik . In een scenario waarin een WiFi access point is gelegen in het midden van een verdieping kantoor men , zou een hogere gain omni - directionele antenne uiterst zinvol zijn , omdat er geen verdieping boven of eronder die dekking nodig heeft .

Positioning

in de paragraaf hierboven , werd het gebruik van een omni - directionele antenne beschreven als zijnde geplaatst in het midden van de kamer , en het onderwerp was opgenomen over hoe het veranderen de verticale dynamica van een dergelijke antenne kan worden gebruikt om een ​​bredere horizontale vlak over een grotere verticale stippellijn dekking. In tegenstelling , het gebruik van een directionele antenne geplaatst in de hoek van een grote , een verdieping , kantoor een legitieme optie . Omgekeerd , het plaatsen van een directionele antenne in het midden van een grote , een verdieping , bureau zou een uitzonderlijk slecht ontwerp zijn, als slechts een sector van het kantoor dekking zou hebben , met de andere gebieden rond de antenne met vlekkerig dekking op zijn best . < Br >
vermogen

de radio uitgangsvermogen is een vaste limiet , maar de hoeveelheid gain antenne biedt is variabel . Het is cruciaal dat een WiFi access point worden gecombineerd met een antenne die geschikt is voor het beoogde doel is . Het is theoretisch mogelijk om een hoge output toegangspunt te gebruiken met een zeer high-gain antenne en creëren een situatie waarin het uitgezonden radiosignaal kon benaderen als een gevaar voor de gezondheid in de meest extreme gevallen .
Wettelijke beperkingen < br >

de wettelijke regelgeving met betrekking tot WiFi in de Verenigde Staten is wat bekend staat als de FCC Part 15 regels . In dit document worden de grenzen van uitgangsvermogen , technisch aangeduid als EIRP , evenals hoeveel macht de radio zelf kan uitzenden . Het is illegaal om antennes die niet zijn " typt en als " voor wat er is door de FCC goedgekeurd door hun certificatie -proces vervangen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe te Air Card Vendors Locate…
·Hoe je WEP instellen op Netgea…
·Roaming Met WiFi 
·Hoe het opzetten van Bluetooth…
·Hoe Hook Up de Yagi antenne op…
·Hoe de overdracht van bestande…
·Hoe je Wireless inschakelen op…
·Hoe maak je een 2Wire 2701 con…
·Hoe te netwerken brug met een …
  Related Articles
Hoe om WiFi Signal Boost 
Hoe maak je Bereik van een WiFi ( Wirele…
Hoe Set Up WiFi Internet 
Hoe het opzetten van een WiFi-router 
Hoe maak je verbinding een draadloze rou…
Hoe kan ik een upgrade antenne installer…
Hoe maak je een WiFi -router met Verizon…
Hoe maak je een WiFi Booster Zorg 
Hoe om WiFi Staartjes verdienen met RJ45…
  Netwerken Articles
·Hoe je Media Between Two Media Center co…
·Verbindingsloos & Connection Oriented Pr…
·Hoe maak je een iMac toe aan een Windows…
·Hoe uw wachtwoord wijzigen op een Netgea…
·Hoe maak je een DNS NSLookup Test 
·Hoe Hook Up twee computers op het intern…
·Hoe maak je verbinding met een computer …
·Hoe Hook Up een router en VoIP Systeem 
·Mijn HughesNet Modem geen macht heeft 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com