Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
Hoe Network Connection Problemen oplossen
Het is zeer frustrerend wanneer tevergeefs verbinding met uw netwerk . Echter , door het proces van eliminatie u in staat zijn te diagnosticeren en repareren gemeengoed Internet verbindingsproblemen . Instructies
1

Bepaal of het probleem te maken heeft met de netwerkverbinding . Zo bent u probeert te openen van een webpagina en houdt uw browser waarin u wordt gevraagd met een " pagina kan niet worden weergegeven " error ? Gebruik een grote zoekmachine om een ​​alternatieve link naar uw oorspronkelijke bestemming te vinden . Als dat werkt , dan is er zeer waarschijnlijk een probleem met de website en niet met de netwerkverbinding . Kopen van 2

Controleer fysieke verbinding van uw computer op het netwerk . Dit zal vereisen dat u uw gegevens jack -of Ethernet-kabel controleren . Controleer welke poort uw Ethernet-kabel is aangesloten . In veel gevallen kan de netwerkverbinding kwesties worden opgelost door te controleren om te zien of de juiste kabels worden gebruikt , of als ze zijn aangesloten op de juiste plaatsen . Daarnaast moet u uw router testen om ervoor te zorgen dat deze goed werkt .
3

Vind de netwerkverbindingen instellen binnen uw besturingssysteem als het niet een fysieke verbinding probleem . In Windows 7 met de rechtermuisknop op de "Internet Access " icoon ( verschijnt als meerdere verticale balken ) in de taakbalk en selecteer " problemen oplossen . " De Network Diagnostics dialoogvenster Windows verschijnt . Wanneer u wordt gevraagd welk type netwerk uw probleem , klik op " Ik ben op zoek naar een specifieke website of map op een netwerk te bereiken . " Voer vervolgens het adres of de pad die u probeert verbinding te maken .

In Mac OS X , ga naar ' Systeemvoorkeuren ' en klik op ' Netwerk '. Selecteer de ingebouwde Ethernet -optie , en klik op " Configure ".
4

Onderzoek uw firewall om te bevestigen dat het niet voorkomen dat u verbinding maakt met het netwerk . In veel gevallen kan uw instellingen te hoog . U kunt ook alle achtergrond applicaties die kunnen worden uitgevoerd en het voorkomen dat u toegang tot het netwerk uit te schakelen . In een worst-case scenario , hebt u mogelijk een virus andere malware die voorkomt dat je goed toegang krijgen tot uw netwerk .
5

contact op met uw afdeling of campus technische ondersteuning ( IT ) personeel als je problemen hebt nog steeds niet zijn opgelost . Er kan iets anders dat verkeerd is dat moet worden aangepakt zijn. Hopelijk zullen ze in staat zijn om uw netwerkverbinding probleem op te lossen .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Hoe het opzetten van een draad…
·Kan iemand Hack uw computer vi…
·Hoe het opzetten van een draad…
·Hoe maak je een Wireless Air C…
·Hoe te converteren naar Wired …
·Wat is een Wi - Fi -adapter vo…
·Hoe Set Up WiFi Zonder een rou…
·WEP- wachtwoorden Vs . WPA Wac…
·Xbox 360 Online Van mijn draad…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe een IP-adres instellen op een Dell 1…
·Hoe een IP- adres te traceren online 
·Hoe te SSL 2.0 installeren 
·Hoe kan ik een Linksys 8 Port Switch Wor…
·Tips om Speed ​​Up the Internet 
·SonicWALL Kan niet Ping een WLAN 
·Hoe kan ik Maak een Network Map ? 
·Hoe maak je een Windows Server Certifica…
·Hoe te VoIP draad aan House Phone Lines 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com