Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> draadloze netwerken >> Content
WEP- wachtwoorden Vs . WPA Wachtwoorden
Wired Equivalent Privacy of WEP , is een encryptie techniek ontwikkeld om de gegevensstroom te beschermen in draadloze netwerken , en was een van de eerste pogingen om dit te doen . Een ander draadloos netwerk beveiligingsprotocol is Wi - Fi Protected Access , of WPA . Deze data -encryptie routine is recenter en meer verfijnd . Zowel WEP en WPA beperken de toegang via het draadloze netwerk via wachtwoorden om alleen goedgekeurde apparaten . Wireless Data Transmission

Een draadloze router , laptop Wi - Fi-kaart of een andere draadloze interface is in wezen een radio die gegevens op een veel hogere frequentie en snelheid dan een typische FM -radio stuurt . Een draadloze router kan normaal ontvangen van en verzenden naar meerdere apparaten binnen hetzelfde netwerk . De gegevens kunnen worden onderschept en gelezen door iedereen binnen bereik is , tenzij het ​​wordt beschermd door een encryptie routine
WEP- wachtwoorden

De Wired Equivalent Protocol maakt gebruik van een 64 - . Of 128 - bits-wachtwoord regeling . Elke letter of cijfer in het setup -interface ingevoerde neemt acht bits van informatie , het maken van een 13 - karakter wachtwoord optellen tot 104 bits . De WEP programma voegt vervolgens nog eens 24 bits gegevens , zogenaamde initialisatie vector , voor een totaal van 128 bits in de coderingssleutel . Eerste contact tussen WEP uitgeruste inrichtingen is de volledige sleutel , waarna de " extra " 24 bits worden gebruikt als een digitale steno , waarbij de draadloze verbinding zich handhaven met slechts een deel van de totale code .
< br >
WEP gemakkelijk Hacked

Sinds de WEP initialisatievector nooit verandert , een hacker de controle van het draadloze netwerk kan " proeven " van de transmissie en het gebruik van een programma zoals Backtrack te helpen doorbreken van de code . Een vijf - cijferige wachtwoord kan worden gekozen voor 64 - bits codering , maar dit biedt het laagste niveau van wachtwoord bescherming . De 128 - bits-wachtwoord van 13 tekens biedt een beetje extra beveiliging omdat meer cijfers bieden een groter aantal combinaties die moeten worden berecht voor een hacker in te krijgen , maar dit is nog steeds niet erg veilig .
WPA wachtwoorden

Een communicatie- standaard voor draadloze apparaten nog in het werkt wanneer WEP kwam op het toneel , dus connectiviteit tussen verschillende merken en versies van apparatuur moeilijk op te zetten met behulp van WEP kan zijn . WPA lost dit probleem op als een nieuwer protocol , omdat het voldoet aan de Wi - Fi Alliance Consortium veiligheidsstandaard . WPA zorgt voor een roterende initialisatievector in plaats van een statisch een zoals WEP . Sommige 500000000000000 wachtwoord combinaties zijn mogelijk met WPA , waardoor het veel moeilijker te kraken . Met ingang van juli 2011, alle draadloze apparatuur heeft nu de WPA- of WPA2 -standaard voor beveiliging coderen .
WPA steeds kwetsbaar

Vastbesloten hackers
kan krijgen in bijna elk systeem genoeg gegeven tijd , en WPA is niet immuun voor compromissen . Downloadable " underground " -programma's zoals Kismet en Aircrack geven de hacker tools om een ​​WPA - uitgeruste netwerk gegeven genoeg tijd te dringen . Een woordenboek zoektocht zal de illegale toegang veel sneller voor veel voorkomende wachtwoorden toestaan ​​, zijn zo ongewoon inzendingen stelde , met een mix van speciale tekens en cijfers , om het moeilijker voor een hacker te maken . Echter , het WPA- wachtwoord regeling bevat ook hardware codes van de DSL -of draadloze router , dus een combinatie van deze hardware- code en een goed wachtwoord bieden de beste bescherming .

Previous: Next:
  draadloze netwerken
·Wat is een Wireless Router fra…
·Eisen voor Apple Wireless Setu…
·Wat doet een draadloze Wi - Fi…
·Hoe maak je een wachtwoord voo…
·Hoe te configureren van een ad…
·Hoe te converteren naar 802.11…
·Hoe maak je een laptop WiFi Ca…
·Hoe maak je een netwerkverbind…
·How to Set Up een Wireless USB…
  Related Articles
Hoe maak je een WEP- code zoeken 
Hoe kom ik erachter Uw WEP- wachtwoord 
Hoe maak je een draadloze router gebruik…
Hoe je WEP verwijderen van een Westell D…
Hoe maak je een WEP -nummer in NETGEAR 
Hoe maak je een WEP- wachtwoord Get 
Hoe maak je draadloos Wachtwoorden verwi…
Hoe maak je een WEP-sleutel 
Hoe vind je je WEP-sleutel Zonder een ro…
  Netwerken Articles
·Hoe het opzetten van een Encore Wireless…
·Hoe je TCP /IP configureren voor een RSL…
·Hoe te verwijderen Atomen in Blogger 
·Congestie in een LAN 
·Hoe het opzetten van een FTP -server in …
·IPX /SPX protocollen 
·De voordelen van Iptables Firewall Over …
·Hoe het opzetten van een laptop voor een…
·Hoe kan ik een FTP- programma te kiezen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com