Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Congestie in een LAN
Congestie in een LAN of local area network , kan verschillende oorzaken hebben . Als de LAN is vergadering prestatie-eisen tot nu toe , start uw onderzoek door te bepalen wat er veranderd is in het netwerk . Veranderingen kan een nieuwe aanvraag , een toename van het aantal gebruikers of het toevoegen van een draadloos toegangspunt , waarvan elk kan congestieproblemen voeren betrekken . Gebruik een proces van eliminatie aanpak als je door je onderzoek vooruitgang . Vraag en capaciteit

Imagine meerdere rijstroken samenvoegen in een enkele rijstrook tijdens de spits . Dit scenario leidt tot files op de weg , en hetzelfde kan gezegd worden voor LAN-verkeer . Uw ontwerp kan bestaan ​​uit access layer switches aansluiten van computers en printers op het netwerk . Elke toegang layer switch verbindt de distributielijst of kernschakelaars basis van de grootte van het LAN . Bepaal de access layer poort snelheden voor uw LAN-switches , gevolgd door de gebruikte bandbreedte voor uw verbinding uit elke toegang layer switch voor de distributie en kernlaag . Bandbreedte zou aanzienlijk hoger verbinden met de distributie en kernlaag zijn . Vervolgens onderzoeken de haven snelheden voor elke server te zorgen dat ze voldoen aan de benodigde capaciteit .
Wireless Access Points

De toevoeging van draadloze toegangspunten is een gemeenschappelijke verbetering voor LAN's . Het fysieke ontwerp van de draadloze LAN gaat verbinden toegangspunten tot switch poorten . Elk toegangspunt introduceert een cel die connectiviteit voor eindgebruikers computers en draadloze LAN- gebaseerde telefoons . Te veel apparaten verbinding maken met een draadloos toegangspunt kan congestie creëren. Uitvoeren van een site survey , met speciale aandacht voor de antennes voor draadloze dekking , access point vermogensniveaus , switch-poort snelheden en het aantal toegangspunten nodig zijn om de draadloze LAN- goed te kunnen ondersteunen zonder dringen .
Protocol
overhead

Het verminderen protocol overhead kan LAN congestieproblemen te verbeteren . Alle LAN werken met behulp van protocollen , meestal Ethernet en TCP /IP . Als u onbekend bent met protocollen zijn , denk aan hen als een set van regels voor de uitwisseling van informatie . Hardware op het LAN kunnen protocollen standaard ingeschakeld hebben , of anderszins in gebruik zonder verplicht . Protocol analyse kunt u zien of protocollen zijn ingeschakeld die sturen broadcast informatie aan elk apparaat op het netwerk over een vooraf bepaalde tijdsperiode . Tijdens de analyse , kunt u het verschil tussen de protocollen die nodig zijn en die kunnen worden uitgezet zien .
Meerdere Verkeerstypes

LANs
kunnen worden ontworpen om gegevens ondersteunen , spraak-en video- verkeer . Als alle drie de typen verkeer worden gecombineerd op een enkele LAN samen met zakelijke toepassingen , kan congestie optreden als gevolg van re - overdracht van informatie over het netwerk en de hoeveelheid van het verkeer . Dit type van congestie kan voorkomen worden door logische segmentatie door het plaatsen van elk soort verkeer in zijn eigen virtuele netwerk samen met het introduceren van QoS , of de kwaliteit van de dienstverlening. QoS is een techniek voor het classificeren en prioriteren van aanvragen om de verkeersstroom via het LAN .
Buffer Overflow

Informatie
verbeteren is voortdurend stroomt over een LAN van een bron naar doelcomputer . Wanneer gegevens aankomt op een computer wordt geplaatst in een tijdelijk opslaggebied , geclassificeerd als een buffer . Een overflow optreedt wanneer de buffer probeert opslag van meer gegevens dan de toelaat . Dit is vergelijkbaar met het proberen om een kwart van het water giet het in een beker . Bij een overflow optreedt , kan het een overinschrijving probleem te introduceren op het LAN . Protocol en toepassing analyse kan helpen bij het ​​identificeren van congestie punten in het netwerk , zodat je buffer overflow problemen kan oplossen .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·De voordelen van de Ring Netwo…
·Hoe te converteren naar RJ45 R…
·Hoe te Documenten Overdracht v…
·De voordelen van Client Server…
·Hoe het opzetten van een VLAN …
·Hoe maak je verbinding een dra…
·Wat is Tagged Traffic ? 
·DIY Whole House Audio Video Sy…
·Hoe maak je een Network Drive …
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloze router op Wind…
  Netwerken Articles
·Network Node Validatie 
·Hoe te vervangen een Netgear WNR3500 
·Hoe kan ik een antenne aansluiten op een…
·Hoe kan ik Maak een gratis WiFi- netwerk…
·Hoe maak je een PC gebruiken met No Anti…
·Hoe permanent te blokkeren van een websi…
·Hoe je Wireless Internet Service in uw a…
·Hoe je Linksys Wireless Connection -wach…
·Hoe je sneller dan 54 Mbps Krijg 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com