Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Network Node Validatie
Netwerk knooppunt validatie , bekend als het netwerk access control , is een techniek voor het verzamelen van informatie over de gezondheid van endpoint-apparaten . Deze apparaten zijn computers en smartphones die een netwerk op afstand toegang . De toename van het aantal en type van mobiele apparaten , evenals het aantal mobiele werknemers in de afgelopen jaren , heeft effectief opgelost het traditionele netwerk perimeter . Elk eindpunt apparaat maakt een potentieel aangrijpingspunt voor bedreigingen van de veiligheid . Principe

Netwerk knooppunt validatie
werd voor het eerst geïntroduceerd door Microsoft , in de vorm van zijn Remote quarantaine service product, dat werd opgenomen in Windows 2003 Server . Tal van bedrijven , waaronder Microsoft , Cisco en de Trusted Computing Group , produceren netwerkknoop validatie producten . Deze producten bestaan ​​typisch uit een apparaat of software-oplossing die past in bestaande netwerkinfrastructuren , en handhaaft het netwerk toegangscontrole van een soort. Het onderliggende principe is om intelligente beslissingen over toegang tot het netwerk te maken van binnen het netwerk perimeter .
Endpoint Security

Network knooppunt validatie oplossingen
netwerktoegang op basis van de stand verlenen of weigeren van endpoint security toepassingen . Zij controleren anti-virus bescherming , de laatste keer dat het virus definitie bestand is bijgewerkt , evenals de laatste keer dat de anti - virus applicatie getriggerd een scan . Het controleert ook persoonlijke firewall-instellingen , authenticatie , plaats en tijdstip van de dag .
Healing

meeste organisaties netwerkknooppunt validatie nemen , omdat het biedt de mogelijkheid om aan te pakken security compliance-kwesties , en om toegang tot het netwerk voor unmanaged gebruikers te controleren . Onbeheerde gebruikers omvatten gastgebruikers , aannemers en partners . Unmanaged gebruikers kunnen worden geïdentificeerd en bewaakt , terwijl de bedreigingen van de veiligheid op het netwerk van geïnfecteerde of onveilige endpoint-apparaten kan worden geëlimineerd . Als een eindpunt wordt gevonden om een ​​bedreiging van de veiligheid te presenteren , wordt het typisch gemeld aan de netwerkbeheerder en de toegang tot het netwerk geweigerd . Daaropvolgende genezing acties op het deel van het netwerk validatie oplossing knooppunt kan het bijwerken van een anti - virus bescherming van de motor of virusdefinitiebestand , of het aansturen van een volledige systeemscan uit .
Operatie

Netwerk knooppunt validatie oplossingen kunnen endpoint security te controleren door het uitvoeren van een klein programma op de endpoint -apparaat , hetzij continu of als een eenmalige operatie . Sommige oplossingen kunnen ook de hefboomwerking van de zogenaamde Remote Procedure Calls waarmee client en server toepassingen met elkaar kunnen communiceren in een Windows -omgeving . Het houdt ook toezicht op het netwerkverkeer op tekenen van virusuitbraken , kwaadaardige geautomatiseerde software , bekend als " bots " en peer-to - peer- applicaties .

Previous: Next:
  Network Security
·Compliance Beleid & Procedures…
·Hoe te Cisco Handtekeningen Va…
·How to Get Rid van de Conficke…
·LOTRO Hobbygereedschappen 
·Hoe te Remote Access naar IIS …
·Hoe werkt Cryptografie verschi…
·Hoe je geblokkeerde websites b…
·Hoe je aanvallen gebruiken Ide…
·Heeft de SSL Key Size Matter ?…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
Hoe maak je een draadloos netwerk beveil…
Hoe maak je opnieuw configureren van een…
Hoe maak je Secure een Linksys Wireless …
Hoe het opzetten van een Wi - Fi- thuisn…
Hoe het opzetten van een beveiligde draa…
Hoe de Wireless Router Network Key Reset…
Hoe maak je een netwerk wachtwoord wijzi…
  Netwerken Articles
·Hoe maak je verbinding een router aan ee…
·Hoe te Prepaid Internet Get Van T - Mobi…
·Hoe Hook Up een CAT5 Hub 
·Hoe Hook Up een Router met een laptop en…
·Hoe te BNC Kabels Zorg 
·Hoe te gebruiken SIP VoIP 
·Hoe u uw USB- brug met wireless en Ether…
·Hoe je erachter Mijn Secondary DNS 
·Hoe maak je een draadloze computer verbi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com