Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe werkt Cryptografie verschillen van een firewall in termen van Data Security ?
Cryptografie en firewalls zijn essentieel om de inspanningen van elke organisatie om de veiligheid van de gegevens activa te behouden . Deze twee stukken technologie daadwerkelijk aanvullende rol spelen , hoewel kan worden uitgevoerd door de andere . De beslissing mag nooit welke van de technologieën te gebruiken , maar wel hoe ze beide effectief te gebruiken . Network datatransmissie

Gegevens
wordt verzonden over netwerken in de vorm van pakketten , die elk identificerende informatie ingebed in zijn header . Als deze pakketten reizen over interne netwerken of het internet , ze zijn gevoelig voor afluisteraars die " snuiven " het verkeer op zoek naar nuttige informatie . Als de pakketten zijn niet versleuteld , of in het heldere , kan een aanvaller eenvoudig te grijpen en haal de informatie die hij wil .
Cryptografie

Cryptografie
is de wetenschap van scrambling data met een ' sleutel ' tot een niet te ontcijferen vorm . De enige persoon die kan ontcijferen het datapakket is iemand met de decryptie sleutel . In private - key cryptografie de sleutel is hetzelfde op beide uiteinden . In public-key cryptografie een toets is prive en een is openbaar . De private key moet worden beschermd tegen openbaarmaking met beide methoden , maar met de laatste methode de publieke sleutel is beschikbaar voor iedereen .
Firewalls

Firewalls
inspecteren pakketten en vergelijk de bevindingen tegen een set van configureerbare regels . Als het pakket criteria voldoen een regel " toestaan ​​" , wordt het pakket doorgelaten . Als het pakket is op de " ontkennen " lijst , wordt het pakketje genegeerd . De meest veilige standaard regel is " alles ontkennen , ' en deze regel moet als laatste in de lijst met regels , die van boven naar beneden wordt verwerkt gaan . Firewalls worden gepositioneerd tussen netwerken , meestal tussen interne netwerk van een organisatie en het internet , maar ze kunnen ook worden gepositioneerd tussen de interne netwerken voor meer veiligheid .
Firewalls en cryptografie

firewalls en cryptografie zijn technologieën die samen moeten worden gebruikt om een ​​meer complete beveiliging profiel te bereiken . Er zijn firewalls beschikbaar die cryptografie als een deel van hun functionaliteit . Dit biedt een krachtige combinatie in dat wanneer een gecodeerde pakket raakt de firewall en de firewall niet kan decoderen , de firewall laat de pakket . Het nadeel is dat de encryptie neemt in de vorm van de processortijd . Dit vereist meer krachtige hardware om de firewall of de prestaties kunnen lijden draaien , vertraagt ​​toegang tot internet en het genereren van klachten van gebruikers . De correcte uitvoering van deze complementaire technologieën kunnen veel grotere bescherming dan hetzij alleen kan verstrekken.

Previous: Next:
  Network Security
·Hoe te Firesheep gebruiken op …
·Two - Tier Authentication Defi…
·Hoe kan ik een Sonicwall TZ150…
·Hoe de ICMP Time Exceeded op e…
·Hoe te SonicWALL Reset Pro 
·Hoe om te bepalen Als een Remo…
·Hoe te Encryptie & Security Im…
·Internet Cache Secrets 
·Netwerk Tuning Software 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te Rip Protocollen configureren 
·Hoe te verbinden Twee Thuis Computer Sam…
·VMware vs Microsoft versus Citrix 
·Hoe te Netwerken Problemen Met Sonicwall…
·Hoe Web Page laadtijd Monitor 
·Hoe Set Up VPN E 
·Hoe maak je automatisch aanmelden bij uw…
·Wat is Two - Way Authentication ? 
·Hoe kan ik een uitgaande poort adres zoe…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com