Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> Network Security >> Content
Hoe te Encryptie & Security Implementeer in Information Systems
Beveiliging in een computer is van vitaal belang voor de bescherming van de informatie die het bevat . Informatiesystemen kunnen servers of desktop machines met eigen informatie . Beveiliging op de machine en het netwerk voorkomt hackers en dieven van prive-informatie ophalen . Encryptie Jumbles de data gecommuniceerd via het internet of op het netwerk , zodat diefstal van de datastroom verlaat de hacker met onbegrijpelijke informatie . De combinatie van deze twee veiligheidsmaatregelen beschermt prive-gegevens , waardoor de kans op identiteitsdiefstal of het verlies van gevoelige informatie . Instructies
1

wachtwoorden toe aan een gedeelde schijf of resource . Dit geldt ook voor wachtwoorden bij het inloggen op werkstations of servers , en het beperken van de toegang tot mappen . Alleen toegang tot gebruikers die een deel van het domein , en de toegang tot de lokale machine rekening beperken . Kopen van 2

Gebruik encryptie op uitgaande gegevens zoals e-mail . Encryptie kan worden geïmplementeerd op serverniveau , of u kunt aankopen een kopie van PGP , dat is een software dat bestanden , e-mails en andere documenten versleutelt . PGP versleutelt gegevens met behulp van een sleutel gegenereerd op de machine . Gebruikers krijgen een publieke sleutel voor het decoderen van de informatie na ontvangst . PGP integreert goed in e-mail clients zoals Outlook .
3

Implementeren van een proxy -server voor uitgaande internetverbindingen . Een proxy -server kunt u alle uitgaande internetverbindingen filteren en trechter . Dit blokkeert de toegang tot sites die een risico vormen voor de beveiliging van informatiesystemen . Ook kunt u om internetgebruik te monitoren.
4

Gebruik encryptie op draadloze verbindingen . Draadloze routers hebben verschillende opties voor connectiviteit . Als de gegevens niet versleuteld, kan de datapakketten die via de luchtwegen worden gekaapt door iedereen binnen het bereik van het signaal . De twee belangrijkste draadloze encryptie opties zijn WPA en WEP . WEP is gevonden om minder veilig dan WPA te zijn , dus stel draadloze routers om WPA -encryptie .
5

Gebruik routers die firewall-mogelijkheden te bieden . Een firewall is een software applicatie die draait op een router . Het blokkeert inkomende communicatie van anonieme internetgebruikers terwijl interne werkstations voor toegang tot het internet . Voor de beste beveiliging , stelt u uw router om alle inkomende verzoeken op de router te blokkeren .

Previous: Next:
  Network Security
·Military - Grade cryptografisc…
·Hoe te WPA uitschakelen op de …
·Linux Buffer Overflow Tutorial…
·Hoe maak je een WEP- wachtwoor…
·Veiligheid van Wi - Fi en Cred…
·Hoe kan ik een SSL -certificaa…
·Hoe maak je een Sysadmin wacht…
·Definitie van een Secure Websi…
·Token Authenticatie & Systems 
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Hoe te herinstalleren PCI Soft Gegevens …
·Hoe schakel ik DHCP ? 
·Hoe te gebruiken UltraVNC om verbinding …
·Voorspellende Wireless Routing Protocol 
·Hoe je Linksys stoppen met het blokkeren…
·TCP-verbinding - georienteerde protocoll…
·Fundamentele Computer Networking Tutoria…
·Hoe maak je een Wireless Modem Verbetere…
·Hoe het opzetten van een tweede computer…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com