Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
Hoe te gebruiken UltraVNC om verbinding naar meerdere computers thuis
De mogelijkheid om verbinding te maken met meerdere computers wordt vaak gebruikt - en gewaardeerd - door veel bedrijven . Nu , dankzij de open - source gemeenschap van software auteurs , de computer thuis gebruiker kan deze tijdbesparende technologie voor geen kosten te exploiteren . Het programma genaamd UltraVNC is een vrij beschikbare open source suite van applicaties die een tot toegang tot meerdere computers te krijgen thuis laten . Wat je nodig hebt
Minstens 2 PC computers
Geïnstalleerd besturingssysteem Windows 98 of nieuwer op elke PC
Toon Meer Aanwijzingen
1

zonder administratieve rechten op een PC , men kan niet goed de UltraVNC applicatie te installeren , dus beginnen door te controleren of beheerdersrechten zijn op elke PC die is bedoeld om de toegang wilt toestaan ​​. Om dit te doen , klikt u op de knop "Start " , klik op "Uitvoeren ... " . In het invoerveld dat verschijnt, typ "control userpasswords " en klik vervolgens op de knop "OK " . Dit toont een lijst van alle gebruikers op deze computer , en het niveau van hun rechten . Om verder te gaan , moet men toegang tot een account die wordt aangeduid met " Computer Administrator" hebben .

Het installatieprogramma programma 2 voor UltraVNC is gratis beschikbaar van hun website ( zie referenties ) of van een aantal gratis download verzameling websites zoals download.com en softpedia.com , om maar een paar van de honderden noemen . Met behulp van de website van de keuze , download de applicatie installer programma geschikt is voor de computer die zal hebben de applicatie geïnstalleerd . De sectie Verwijzingen bevat koppelingen naar de algemene download pagina , waarop men kan de keuze van hun release versie , platform , en andere gegevens te selecteren . Er is ook een link naar de specifieke download pagina voor Windows-gebruikers , dus als er een is met een Windows -besturingssysteem , zal deze verbinding het meest efficiënt zijn.
3

Voer het gedownloade installatieprogramma programma op de computer die zal worden waardoor de toegang tot zichzelf : deze begint de installatie van de UltraVNC suite, die een server -component , een component -viewer , en andere stukjes bevat . De eerste melding van het installatieproces vraagt ​​welke taal de voorkeur heeft , Kies uw taal en klik op "OK . " De volgende twee schermen zijn algemeen welkom en licentie- informatie die men moet akkoord gaan om te gaan met de installatie , dus zet een stip op " Accept " en klik op " Next " . De volgende twee schermen op "Volgende" door en vervolgens een selectie wordt aangeboden als de " Welke componenten moeten worden geïnstalleerd ? " . Kies "Full Installation " uit de lijst en klik op " Next " vijf keer door de volgende schermen . Op het laatste scherm op " Install " . Het proces wordt uitgevoerd en klik op ' Next ' en klik op "Finish " , en de installatie is voltooid .
4

nu voor een eerste run van de Server applicatie , zodat de installatie kan worden voltooid . Klik op de knop "Start " en dan op " Programma's , vervolgens " UltraVNC " , klik vervolgens op " Server UltraVNC " . De " Ultr @ VNC Server eigendom Pagina " wordt weergegeven en het " veld VNC wachtwoord " wordt automatisch gemarkeerd en klaar om te worden veranderd . Typ een wachtwoord naar keuze . dit is het wachtwoord dat nodig zal zijn voor andere computers aan te sluiten op deze computer . Alle andere opties op deze pagina " Eigenschappen" kunnen worden gelaten zoals ze zijn , en dit zal anderen die de juiste hebben laten wachtwoord de mogelijkheid om verbinding met deze computer naar het scherm , muis en toetsenbord te spelen . Klik op ' OK ' . Herhaal deze stap voor elke computer die u nodig hebt om toegang wilt toestaan ​​. de server is nu wachten op binnenkomende aanvragen om aansluiting , via zijn IP-adres of de naam van de computer . IP -adres van de computer kan worden gevonden door te klikken op "Start " en vervolgens op Uitvoeren ... " , typ" cmd " en klik op" OK " . In het commando vak " ipconfig " en druk op enter , en zoek naar de regel die begint "IP-adres ...... " voor het huidige IP-adres van deze computer .
5

Als er nog computers op het lokale netwerk die niet zijn geïnstalleerd als in stap 3 en 4 , en als deze computers toegang nodig tot een van de servers , ga dan verder met het volgende : als bij stap 3 , voert u het installatieprogramma programma , maar dit keer uitvoeren op de computer die zal worden linken naar de server . Op het scherm " Welke componenten moeten worden geïnstalleerd ? " kies " Alleen Viewer " uit de lijst en klik op " Next " vijf keer door de volgende schermen . Op het laatste scherm op " Install " . Het proces loopt , en een laatste klik van " Next " , klik op "Finish" en de installatie is voltooid . Deze computer zal de mogelijkheid om verbinding te maken met servers op het lokale netwerk , maar zal toegang inkomende als een server niet kennen .
6

verbinding in een van de servers met behulp van het IP-adres of de computernaam , en wachtwoord . Om dit te doen , klikt u op "Start " , "Programma's" , " UltraVNC " , vervolgens " UltraVNC Viewer " . In de " VNC server " entry Typ het IP-adres of de computernaam van de server aan te sluiten in , en klik op de knop " Connect " . Een " VNC Authentication " prompt verschijnt , typt u het wachtwoord dat is ingesteld in stap # 4 , en de verbinding initieert . De lokale en externe gebruikers deelt nu het scherm , toetsenbord en de muis van de server computer .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·DIY Crossover Cable 
·Hoe maak je een Shadowcopy Fil…
·Wat is een NDIS -bestand? 
·Hoe te Maximum Transmission Un…
·Hoe te Aantal aanmeldingen bep…
·Hoe te geven Externe gebruiker…
·Hoe kan ik een printer toevoeg…
·Nadelen van de Client Server A…
·Hoe de Password Manager Toegan…
  Related Articles
Hoe te beveiligen met wachtwoord van een…
Hoe een Intellinet Wireless Router kopen…
Hoe om te winkelen voor een draadloze ro…
Hoe het opzetten van een D - Link Wirele…
Hoe het opzetten van een Netgear Wireles…
Hoe het opzetten van een Linksys Wireles…
Hoe maak je een draadloze router firewal…
Hoe een printer toegang via een draadloz…
Hoe kan ik een verloren netwerksleutel v…
  Netwerken Articles
·Wat is PAT op WiFi ? 
·Hoe u uw Ethernet -kaart bepalen in Wind…
·Hoe te bewaren Lag Down on Dial Up 
·Hoe te Schakel de DNS Lookup 
·Hoe je DHCP inschakelen op de computer 
·Hoe je Internet Protocol Versie 4 Instal…
·Proxy Server Vs . Geen Proxy Server 
·Serial Peripheral Interface Protocol 
·Hoe Hook Up een Comcast DVR Box op het i…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com