Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Netwerken >> lokale Netwerken >> Content
DIY Crossover Cable
gewone netwerkkabel is ontworpen om computers te verbinden met netwerkapparaten zoals switches , routers en hubs . Bij het aansluiten van twee computers met elkaar direct , hoewel, een crossover-kabel moet worden gebruikt . Een crossover -kabel is gewoon een netwerkkabel , waarin de volgorde van de draden zijn omgedraaid , of overgestoken , op een eind . Het maken van uw eigen crossover- kabel van een standaard netwerkkabel is relatief gemakkelijk als je de benodigde onderdelen en gereedschappen . Wat je nodig hebt
CAT5 netwerkkabel
RJ45 connector
Wire cutters
Draadstripper ( of scherp mes ) op Twitter RJ45 crimper hulpmiddel
Toon Meer Instructions
< br > 1

Snij het ​​ene uiteinde van een standaard CAT5 (categorie 5 ) netwerkkabel met behulp van een kniptang . Ervoor zorgen dat u genoeg speling hebben wanneer de computers zijn aangesloten , maar niet knippen van de kabel heel veel langer dan nodig is .

Strip 2 weg twee centimeter van de buitenmantel van het afgesneden uiteinde van het kabel met een draad stripper of een scherp mes . Onder de buitenste mantel vindt u acht draden , elk met een verschillende gekleurde plastic omhulsel . Raak de gekleurde hulzen niet beschadigen bij het strippen van de buitenste laag .
3

Scheid de acht blootgesteld gekleurde draden . Vier van de kabels zijn vaste kleuren ( groen , blauw , oranje , bruin ) en vier zijn wit met gestreepte kleuren ( groen , blauw , oranje en bruine strepen ) . Line-up van de draden , van links naar rechts , in de volgende volgorde : Wit - groen , groen, wit - oranje , blauw , wit - blauw , oranje , wit - bruin , en bruin . Merk op dat deze configuratie is het crossover uiteinde van de kabel .
4

Strip weg de kunststof mantel uit elke gekleurde draad op een halve centimeter van kale koperdraad bloot , met behulp van een striptang of een scherp mes . Houd de draden in orde, terwijl het strippen hen.
5

Steek elk uiteinde van de acht draden in een CAT5 RJ - 45 -connector . Het is essentieel om te houden van de draden gerangschikt in hun juiste volgorde . Houd de connector , zodat het tabblad vergrendeling omlaag wijst , met het open uiteinde van de connector naar u toe . Duw de draden naar voren in de aansluiting mogelijk te maken , zodat de draden raken de contacten binnenin .
6

Steek de RJ - 45 connector in een tang . Knijp de tang totdat de draden gekrompen in plaats binnen in de connector zijn geweest . Dubbel te controleren draden in de connector aan elk koperdraad verzekeren van de kabel is het aanraken van een contactpersoon .
7

Als het andere uiteinde van de kabel heeft al een RJ - 45 -connector aangesloten , is er geen noodzaak om verwijderen . Zorg ervoor dat de gekleurde kabels zijn in de standaard configuratie ( van links naar rechts ) : . Wit -oranje , oranje , wit - groen , blauw , wit - blauw , groen , wit - bruin , bruin
8

Als geen einde van uw netwerkkabel had een RJ - 45 -connector voordat je het knippen , herhaalt u stap 1 tot en met 6 , met behulp van de standaard kabel -configuratie in stap 7 beschreven .

Previous: Next:
  lokale Netwerken
·Hoe je LAN Computers Toegang 
·Hoe maak je een computer verbi…
·Hoe u een proxy -server config…
·Hoe te delen & Map Mappen 
·Hoe te Emergency Broadcast Mes…
·Hoe maak je verbinding een rou…
·Hoe te verwijderen van een Dam…
·Hoe de Routing & Remote Access…
·Hoe maak je een parallelle Cro…
  Related Articles
Hoe maak je verbinding een kabelmodem op…
Hoe maak je een draadloze router install…
Wireless Cable Modem Informatie 
Hoe Hook Up een NetGear Wireless Router …
Hoe maak je verbinding een kabelmodem me…
Hoe maak je een draadloze router met een…
Hoe Hook Up Cable op een draadloze route…
Hoe te Connect Wireless Cable Router 
Hoe maak je een Sky Wireless Router met …
  Netwerken Articles
·Hoe een Active Directory Domain Network …
·How to Set Up een draadloos internet rou…
·Hoe te Sync FTP sites 
·Hoe je toestaan ​​Port 2078 SSL op Micro…
·Hoe te Client Services verwijderen voor …
·Hoe Vergelijk Wireless PC Cards 
·De interactie tussen de Client & Server 
·Hoe je Cisco ASA 5510 configureren voor …
·Problemen met Alltel Data Kaarten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com